Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Johnny Cage #143 üzenetére
"és mibe telik újra ráállni? 0.2 másodpercbe?"
ha nullára vetted, akkor teljesen mindegy, ha nullánál lassabb vagy, megszívtad.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Johnny Cage #139 üzenetére
soha nem a legegyszerűbb, legracionálisabb ötleteket választják
Így van, hisz nem a legegyszerűbb megoldás, hogy engem halál nem érdekel, hogy az adott menüpont, vagy program hol van a gépen, hanem tudom mit keresek, ezért beírom a nevét, és a gép előteremti nekem (mindegy honnan).
Ennél sokkal egyszerűbb és racionálisabb megoldás, hogy egy menübe kell keresgélni, amit alapvetően nem is az én elveim szerint rendez be, hanem nekem kell átrendezni, plusz időnként karbantartani. Ezen felül még fellép a moonman által is említett becsukódós probléma.Korábban írta valaki, hogy Win7-ben talál vezérlőpultban egy beállítást... megmondom őszintén, nekem Vista óta fogalmam sincs, hogy melyik beállítás helyileg honnan érhető el, mégse volt sose problémám ebből. Ugyanis egyszerűen elkezdem gépelni a start menübe, hogy pl. "rejtett fájlok", és máris egy kattintásra elérem a konkrét beállító ablakot. Nem kell végiglépkedni, hogy pl. vezérlőpult -> rendszer -> advanced fül -> stb stb stb.
-
moonman
titán
válasz
Johnny Cage #139 üzenetére
"vannak apró trükkök, hogyan gyorsítsd a tallózást start menüben (pl. a showmenudelay=0) és villámgyors leszel"
pedig nem véletlenül van gyárilag 400 milliszekundumos késleltetés, ugyanis ha véletlenül rossz helyre mutatsz, már össze is zuhant a menüszerkezet és kezdhetsz előröl tallózni, míg eredetileg pont annyit vár, hogy az ilyen hibákat egy automatikus mozdulattal korrigáld. ez sokszor fel sem tűnik, de pont ezért jó.
-
moonman
titán
válasz
Johnny Cage #111 üzenetére
azt ugye tudjuk, hogy a menüt a userek 0,002%-a szabja ennyire testre, de még így is végig KELL tallóznod az egészet, ha hozzá akarsz férni a programhoz, ahelyett, hogy leütnéd a zászlós billentyűt és beírnád, hogy "jaa"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest