- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Erre pont alkalmatlan (nehezen kezelhető) a Surface Pro.
Modern UI-s Photoshop tudtommal nincs, a Windows desktopos verzió meg ekkora méretben eléggé nehezen használható.Androidra és iOS-re van tabletes Photoshop, ami röhögve tud annyit amit írtál (sőt az alap PS-es dolgokat tudja jól). [link]
Egy jobb festő app mellé (pl. [link]) és már ki is van röhögve a félmillás Surface (komolyabb munkára amúgy sem lenne alkalmas a kis háttértár és memória miatt).
Az iPad-nek és a Note 10.1 2014 Edition-nek amúgy is jobb a kijelzője ilyen feladatokra (az utóbbi a Wacom-os felület miatt eleve jó választás grafikára). -
bambano
titán
már megint fotóbolt, mint ultimate érv...
lassan a fotóbolt lesz a windows világ csubakka védelme...ha mindenkinek, aki valóban indokoltan használja a fotóboltot, lenne egy ilyenje, + visual studio dettó, akkor se lenne ennyitől tömegtermék.
másrészt én nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy visual stúdió fusson magában egy gépen, úgy meg 8 giga ram az már felejtés. pláne, hogy olyan oprendszer van alatta, ami 4 gigán még csak nyomorog.
ha én nekiállok fejleszteni, fut a netbeans, nem két mega ramon, fut böngésző, adatbáziskezelő szintén nem két mega ramon, meg üveghal. biztos vagyok benne, hogy visual studio esetén is futna ott ms sql szerver, iis, meg ilyenek, tehát ott is teljes környezetnek kellene lenni, amiből azt a következtetést vonom le, hogy 8 giga ram erre nemigen elég. pláne a 4 gigás verzió nem elég rá. és ha még párhuzamosan megnyitod a fotóboltot is, akkor végképp bedugul a ram.
-
rii
nagyúr
azért hurrogtam le mert megdöbbentett az árcédula
ha 180.000 lett volna, meg se mukkanok(#249) Parallaxis:
igen ... tényleg "okostelefon", symbian-os ... az e52-ről első lépés volt törölni a face alkalmazást ..... de az átlagember szerinted mit nevez "okostelefonnak"?
a pasla budi tapicskolós telefonokat ... -
NGA
addikt
Ez hol 500 dollár?
ATIV Smart PC Pro 700T - 1400 USD
Surface Pro 2 128GB - 999 USD -
Napfénysüti
nagyúr
Na igen ez már jogos érvelés hogy itt fix dőlésszöge van. Mondjuk szerintem itt jobb a kijelző betekintési szöge mert gondolom elég korrekt IPS panel került ebbe ami a laptopokról annyira nem mondható el (TN+film ugye a többség) így talán valamivel elfogadhatóbb a fixebb szög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest