- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
Illetve a Windows 7 futtatásra most találtam egy ilyet:
Q: Can I run Windows 7 on a Surface Pro device?
A: No. The Surface Pro is a class 3 UEFI device, which means it has no Compatibility Support Module (CSM), which emulates the old BIOS environment. Windows 7 is not compatible with UEFI, which means without CSM, it wouldn't be able to function.
Forrás.#378: Ilyen alapfeladatoknál nem kapcsol be a ventillátor. A garit te tudod, hogy minden kérdés nélkül elfogadod-e, de ha ott 3 év garival járna, akkor nagy valószínűséggel tudna róla az itteni Surface topik, meg mindenki onnan vette volna a sajátját.
-
bendzso
senior tag
válasz
Ágógreen #374 üzenetére
Semmi olyan dolog nincs a Windows 8-ban, ami hosszú megszokási időt igényelne, hacsak nem most fogsz először számítógéppel találkozni.
A 64Gb-ot neked kell tudnod, hogy elég-e, hogy mit szeretnél tárolni rajta.
A kijelzője nekem nem karcolódik, bár még szerencsére nem is kellett tapasztalatot szereznem ilyen téren.
Illetve a 3 év garancia nekem gyanús, alapból egy év van rá, és 3 év csak valami business customer útján szerezhető. Szóval erre én rákérdeznék az eladónál. -
bendzso
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #343 üzenetére
Nekem is ugyanazt a dátumot és verziószámot írja, és nálam minden naprakész.
-
bendzso
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #341 üzenetére
Windows Updaten keresztül kell, hogy megkapjad, vagy itt van a januári (legfrissebb) driver + fw pack.
-
bendzso
senior tag
válasz
Parallaxis #339 üzenetére
Igen, de az Haswell, a Surface Pro-ban meg még Ivy Bridge van. Illetve azok minimális terheléssel bírnak 10-11 órát, úgy meg 6 órát a Surface Pro is kibír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest