- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
már megint fotóbolt, mint ultimate érv...
lassan a fotóbolt lesz a windows világ csubakka védelme...ha mindenkinek, aki valóban indokoltan használja a fotóboltot, lenne egy ilyenje, + visual studio dettó, akkor se lenne ennyitől tömegtermék.
másrészt én nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy visual stúdió fusson magában egy gépen, úgy meg 8 giga ram az már felejtés. pláne, hogy olyan oprendszer van alatta, ami 4 gigán még csak nyomorog.
ha én nekiállok fejleszteni, fut a netbeans, nem két mega ramon, fut böngésző, adatbáziskezelő szintén nem két mega ramon, meg üveghal. biztos vagyok benne, hogy visual studio esetén is futna ott ms sql szerver, iis, meg ilyenek, tehát ott is teljes környezetnek kellene lenni, amiből azt a következtetést vonom le, hogy 8 giga ram erre nemigen elég. pláne a 4 gigás verzió nem elég rá. és ha még párhuzamosan megnyitod a fotóboltot is, akkor végképp bedugul a ram.
-
bambano
titán
válasz
mightymo3 #226 üzenetére
"A súly témát hanyagoljuk": szerintem is, mert a 8 kilós iskolatáskát a hátamon hordtam, nem egy kézzel az orrom előtt egyensúlyozva.
"a konkurens tabletekhez mérten 2X teljesítményre képes": a bmw-k 250-nél elektronikusan korlátozva vannak, a c2-es opc vectra meg 280-at megy. EHHEZ képest Magyarországon 130-as sebességkorlátozás van érvényben. Melyik a jobb teljesítményű autó?
Hát pontosan ugyanennyire felesleges azt hangoztatni, hogy 2x annyit tud, mint a bármi más is, mert ez azt jelenti, hogy a bármi más 5 milliárd órajelig vár, mire böksz végre rajta valamit, ez meg 10 milliárd órajelig. értelme, haszna nulla. felesleges lóerő halmozás és erődemonstráció.
-
bambano
titán
"nagykijelzős okostelefonja van, mint minden normális embernek. A legokosabbaknak meg Lumiája van, így teljes az összhang.": tehát akinek nem nagykijelzős okostelefonja van, pláne nem lumiája, az ostoba hülye?
meg aki nem városi értelmiség, az már be sem fér a pro2-es elitklubba?
rotfl, megalapozott vélemény volt. szerintem ilyet te ne vegyél, mert nem fér rá az arcod a tíz collra, hiába 1366-os a vízszintes felbontása... ennyire ótvar dumát még az ms marketingesek se tolnak, ennyi jólneveltségük, szépérzékük még nekik is van.
-
bambano
titán
egy 2000 usd-s tablet azoknak szól, akik eddig 1000 usd-s airt vettek? ez a kilós "light" tablet azoknak szól, akiknek eddig fontos volt, hogy az apple lefaragott 50 grammot a tablet tömegéből? francokat.
ez azoknak szól, akiknek eddig is a két és fél kilós, nyakba akasztott aranykereszt volt a menő meg akik /30-as gumit tettek a terepjáróra.
-
bambano
titán
"- Drágám! Hol van a tea?
-Jaj, ti férfiak sohasem találtok semmit. A tea ott van a gyógyszeres fiókban egy kakaósdobozban, amire az van ráírva, hogy só..."ismét csak: a z3770-et megverte a samu exynos 5410.
-
bambano
titán
Azé' reménykeggyé' erősen, hogy Parci nem látja, hogy lesz.roztad a ph!-t
A szűk értelmezésben vett témában nem tartom és tartottam maga soha vezető szakértőnek, max. usernek, úgyhogy kérdőjelezzenek akármit, az ő dolguk, engem nem bánt. de véleményem van, ha zavar, hogy leírtam, oké, elfogadom. viszont a boltban eszerint fogok szavazni.
-
bambano
titán
és semmit nem tudtunk meg arról, hogy szerinted hogy vannak a dolgok. hmm. ez lenne a flame definíciója?
másrészt meg ha nekem nincs fogalmam az üzleti stratégiáról (nem igaz, erről később*), az bocsánatos bűn, én egy vidéki városban, egy panelben ülő kommentáló vagyok. viszont azok a tények, amiket mostanában hallani az ms felől (pl. az első generációs surface bukta, korábban linkeltem) azt mutatják, hogy azoknak sincs fogalma a stratégiáról, akik az erre feljogosított ms székekben ülnek. ez sokkal nagyobb baj, mint az, hogy nekem nincs...
lehet, hogy nincs fogalmam a stratégiáról, de egy lényegi tulajdonságom van: én vagyok a VEVŐ! én szavazok a stratégiáról, mikor megveszem vagy nem a lomjaikat. és valahogy ez már sok éve háttérbe szorult az ms-nél, nem véletlen, hogy annyi területen estek pofára, némelyiket még ők is belátták, hogy hiba volt (lásd pl. xbox terén a sok megfutamodást).
-
bambano
titán
én csak ilyenek alapján tudom a friss infókat, mert magamnak atomot többet nem veszek, hogy pl:
"Az Intel régóta az ultramobil eszközök piacán való áttörésre vár, de egyelőre bármilyen termékkel álltak elő a nagy gyártók többségét az hidegen hagyta." Abu85 írta, nálatok.
[link]: összpontszám: m 2093(z3770) 2769(amd a6-1450) 3596(exynos).megnéztem, a kolléga által emlegetett hat hetes időtartam alatt nem volt új atomos teszt tőled a ph!n. meg mástól sem.
az intel pechje pedig az, hogy akikre számít, hogy tömegesen fognak atomot venni, még annyira sem tájékozottak, mint én.
-
bambano
titán
nekem pl. van egy ilyen betegségem, hogy mindent arra használok, amire való. a vectrámmal nem hordok betont, az asszony 1.6-os benzines g astrájával nem járok gyorsulási versenyekre, a tabletemen nem akarok netbeanst elindítani postgressel meg üveghallal, a telefonomon pedig telefonálok és sms-t küldök, mást nem.
tehát az a microsoft hozzáállás, hogy legyen a tableted teljes értékű pc helyettesítő, az akkor is marhaság, ha jelen pillanatban az ms-nek nincs más terméke ezen a piacon, és csak akkor tud itt megmaradni, ha ráderőszakolja a szemléletbeli tévedését.
Kétségtelen tény, van egy csomó dolog, amit az androidos tabletemmel nem tudok megcsinálni. Az androidos tabletem nem rendes munkagép. A probléma az, hogy míg nekem eszembe sem jut azt hinni róla, hogy rendes munkagép, ez a cucc ezt sugallja, tévesen.
Egyébként pedig milyen választ ad az ms erre a skizó hozzáállásra, amit itt elkövet? nyomatja a cloudot meg az office365-öt, ami ugye webes szolgáltatás és egy sokkal gyengébb proci is elég lenne alá. akkor most ez az atomerőmű tablet a tévedés vagy az office365? mert a két dolog nyilvánvalóan üti egymást, ezért skizóztam le őket.
(#85) rudi: a másik kifejezés, amivel ki tudnak kergetni a világból, az az atom proci. volt ilyenem, kétszer. először és utoljára. meg soha többet.
"Ennek ellenére a Surface 2-t azért elég jól megcsinálták.": nekem nem tetszik. 10.6 collos kijelző az bélyeg méret ehhez a megcélzott felhasználási formához. az, hogy érintő tollal kell kezelni, mert kézzel nem lehet, pláne nem előny.
-
bambano
titán
válasz
gyurkikrisz #73 üzenetére
"de kell a teljesítmény": mihez kell a teljesítmény? hogy az értelmetlenül x86-os architektúrára készített bloatware-t futtassa?
az ms egyik hibája, hogy soha életében nem tudott elképzelni kicsi, egyszerű programokat. náluk mindig minden csillió megabájt, 800 menü 60 mélységben, de még a registryhez is érts, mert ott van a nagy fekete mágia, stb.
a windowsok egyik nagy hibája ugyanaz, amit anno a norton editornál lehetett látni: a ne.com 39k volt és működött, mindenre jó volt. dettó a norton commander is, amikor peter norton még a cégnél volt. mi lett belőle később...
Más tableteken meg olyan programok futnak, amiknek töredék teljesítményigénye van, így elég hozzá egy összességében lényegesen butább arm proci is. ezt nem érti az ms, hogy a tablet nem egy kicsibe összezsúfolt bloated pc, hanem egy teljesen más világ.
-
bambano
titán
vannak cégek, akik eladni akarnak, az ms meg árulni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest