- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
válasz
MasterMark #393 üzenetére
én most veszek majd egyet, igaz használtan
-
MasterMark
titán
Be lehet ezt még szerezni valahonnan?
-
Én most vettem meg,hibátlan,tökéletes.nagyon megérte az árát.
-
Avicularia
veterán
Elég kihalt ez a topik. Beszállnék egy 128-as példánnyal.
-
Goblin12
őstag
Nem akarok flamet kellteni, de akinek pro win8-as tab kellene akkor lesse meg őt:
ASUS Transformer Book T300LA kicsivel olcsóbb mint az MS gépe, nekem tetszik mind2.
Ja és volt valahol valami kérdés, hogy melyik játékokat viszi el a tablet.
Íme:
Game lista -
Ágógreen
senior tag
most kicsit hezitálok typecover 2 és 1 között.
szerintetek melyik jobb ?typecover1 előnye h van a touchpadján fizikális jobb/bal gomb. (keményebb felszínek borítják)
typecover2 előnye h világít (puhább anyaga van)azt hallottam h a typecover2-n rosszabb a tapipad minősége (anyagából kifolyólag).
van valakinek tapasztalata ezzel ?typecover2 picit vékonyabb, de a gyenge a touchpadja akkor lehet inkább mégis az 1-eset veszem meg.
és akkor le kell hogy mondjak az esti fényről...a kettő egyvelege lenne optimális
-
Ágógreen
senior tag
type cover 2-t szeretnék venni.
szeretnék kialakítani egy magyar layout billentyűt.
Rania 3M talán legyártana rá cuccost (magyar ékezetes matricák)kérdés: német vagy angol nyelvű billentyűt érdemes vennem ? vagy ez lényegtelen ?
-
Ágógreen
senior tag
meg valami minőségi fólia is érdekelne (szigorúan matt)
-
Ágógreen
senior tag
esetleg surfacehez való minél minőségibb és kisebb usb hub-ot (elosztót) tud valaki ?
-
bendzso
senior tag
Illetve a Windows 7 futtatásra most találtam egy ilyet:
Q: Can I run Windows 7 on a Surface Pro device?
A: No. The Surface Pro is a class 3 UEFI device, which means it has no Compatibility Support Module (CSM), which emulates the old BIOS environment. Windows 7 is not compatible with UEFI, which means without CSM, it wouldn't be able to function.
Forrás.#378: Ilyen alapfeladatoknál nem kapcsol be a ventillátor. A garit te tudod, hogy minden kérdés nélkül elfogadod-e, de ha ott 3 év garival járna, akkor nagy valószínűséggel tudna róla az itteni Surface topik, meg mindenki onnan vette volna a sajátját.
-
bendzso
senior tag
válasz
Ágógreen #374 üzenetére
Semmi olyan dolog nincs a Windows 8-ban, ami hosszú megszokási időt igényelne, hacsak nem most fogsz először számítógéppel találkozni.
A 64Gb-ot neked kell tudnod, hogy elég-e, hogy mit szeretnél tárolni rajta.
A kijelzője nekem nem karcolódik, bár még szerencsére nem is kellett tapasztalatot szereznem ilyen téren.
Illetve a 3 év garancia nekem gyanús, alapból egy év van rá, és 3 év csak valami business customer útján szerezhető. Szóval erre én rákérdeznék az eladónál. -
Ágógreen
senior tag
még nem volt win8-am és hallottam, h van egy elég hosszú hozzászokási idő...
gondoltam ha fel van telepítve egy jólbevállt rendszer mellette akkor nem érhet meglepetés és mindent meg tudok oldani különösebb fennakadás nélkül.a többire is ha tud valaki válaszokat azt megköszönöm
-
Ágógreen
senior tag
lenne pár kérdésem az elsőgeneráció Surface Pro-val kapcsolatban.
1. szerintetek az első generációs 64GB-os verzió megéri 140ezeré 3év garral újonnan ?
2. melyik a legjobb tok hozzá, olyan amelyikkel sok szögben lehetne felállítani esetleg ?
3. fóliát érdemes rá tenni, vagy nagyjából karcálló az üvege ? elsősorban a tükröződés mentes bevonatok érdekelnének
4. magyar kiosztású "gyári" microsoft billentyűt lehet hozzá kapni ? lehetőleg type coverest.
5. win7-et lehet rá telepíteniköszi
-
Blyan
félisten
Amúgy ebből a csodából is csinálhatnának valami passzív hűtésű atom cuccos, olcsóbb változatot is.
Sokat dobna az áron és biztosan vennék azt is (tehát csak HD kijelző, valami Atom Z3xxx-es SoC). -
Blyan
félisten
Type Cover 2 létezik HU kiosztásban?
-
Garada
őstag
A mostani tablet árak borzasztóak nem is értem kinek éri meg ilyeneket venni.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Parallaxis #353 üzenetére
Desktop ként milrt nem? Én eltettem az asztalit, ill. Winserver2012-ttőt feltettem, és htpc-ként üzemel.
Core2duo e6400 van benne. -
dejaris
addikt
válasz
Parallaxis #351 üzenetére
A teljesitmeny nem minden.
-
Garada
őstag
Ezért az árért már egy nagyon erős netezős gépet veszek vagy egy közepes gamer gépet
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #343 üzenetére
Uppsz, 8. Havit láttam. Bocsi.
-
bendzso
senior tag
válasz
Nekem is ugyanazt a dátumot és verziószámot írja, és nálam minden naprakész.
-
bon
őstag
válasz
Nem kell cifrázni, windows update-n keresztül érkezik a hardverrek frissítése is, úgy települ mint a sima Windows update, max a töltő kábel csatlakoztatását kérheti.
-
bendzso
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #341 üzenetére
Windows Updaten keresztül kell, hogy megkapjad, vagy itt van a januári (legfrissebb) driver + fw pack.
-
bendzso
senior tag
válasz
Parallaxis #339 üzenetére
Igen, de az Haswell, a Surface Pro-ban meg még Ivy Bridge van. Illetve azok minimális terheléssel bírnak 10-11 órát, úgy meg 6 órát a Surface Pro is kibír.
-
bon
őstag
válasz
Parallaxis #337 üzenetére
Nem hiszem, hogy corei5-ös procival 8-10 órára lennének képesek a nevesebb tabletek.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #336 üzenetére
3-4 óra hpssza energiatakarékos módban internettel sztem nem oly vészes.
Tablet viszonylatban ez az akku idő kb. a filléres kínai tablet kategóriája (a legtöbb nevesebb tablet 8-10 órára képes).
-
Ganz-[HUN]
addikt
Nos, megkaptam a surface pro-mat. Nem egy Sf pro 2, de ez is negypn jó. A súlya egyáltalán nem zavaró. Internetezni kézbenfogva órák hosszat kényelmes szerintem, az aksi idő sem oly borzadály, 3-4 óra hpssza energiatakarékos módban internettel sztem nem oly vészes.
-
HuTi.HUN
tag
A sima Surface 2-vel szemben lehet, hogy a Nokiát választanám, de a Pro-val szerintem kár összehasonlítani.
Nálam a Pro 2 gond nélkül kivált egy asztali gépet, laptopot és tabletet. Kompromisszumot egyedül tabletként kell kötni, mert nehezebb és kevesebbet bír, mint egy mobil oprendszeres táblagép.
Asztali gép, vagy laptop mellé valószínűleg nem vennék ilyen gépet, de ennek pont az a lényege, hogy már eléri azt a teljesítményt, amikor felhasználási területtől függően kiválthat egy asztali gépet, vagy laptopot, miközben az akkumulátoros üzemidő is elfogadható.
Egyedül azt sajnálom, hogy itthon az első Surface RT-t árulják a nagyobb boltokban annyiért, amennyit a Pro 2-ért kéne elkérni. A tesztben bemutatott oldalon szereplő árakon egy ilyen gép nem lehet versenyképes. Régóta és elég gyakran rendelek külföldről műszaki cikkeket, de ilyen árkülönbséget régen láttam.
-
tkesy
addikt
azért ma szépen megakciózták a Surface 2 Pro-t az ebay-en... (sajnos hazánkba a változatoság kedvéért nem szállítanak...)
Más: az 1. gen Surface-el működik a Type Cover 2?
-
válasz
Ganz-[HUN] #328 üzenetére
Külföldről már november óta lehet szerezni.
-
kpal
nagyúr
Nagyon jo ,de az ára miatt csak tetszik -et érdemli. Ami nekem optimális Tablet az a Nokia Lumia 2520 .
-
dabadab
titán
Nem azt mondtam, hogy nem lehetne megcsinalni, hanem azt, hogy meglehetosen ertelmetlen lenne.
Mi ertelme annak, hogy egy laptoprol leszedjek a billentyuzetet meg az egeret*, aztan olyan programokat probaljanak rajta futtatni, amiket billentyuzethez es egerhez terveztek?*: touchpadet
-
WinPho
senior tag
-
satz18
őstag
válasz
szlovibuki #318 üzenetére
Igen: [link]
Laptop.hu-n, és a MM-ban kapható, a 64 GB-osat érdemes venni, most az pont nincs raktáron csak a 32 GB-os, de sztem pár napot vársz és lesz. Ha kell + 500 GB HDD is hozzá, azt németből tudod beszerezni, esetleg radiumból, de ott pofátlan felárat kérnek érte.
-
szlovibuki
tag
Hmm. Az ára az elég borsos ugyan, de nekem valahogy jobban bejön ez, mint egy mezei laptop, kompaktabb, ha pedig a WoT elfut rajta, akkor én komolyan fontolóra venném ezt. Létezik erre olcsóbb alternatíva, aminek a teljesítménye elbírná a WoT-ot?
-
Parallaxis
addikt
válasz
#32839680 #310 üzenetére
A jelenlegi A7 nagyjából egy Core 2 Duo teljesítményét hozza. Szerintem is egyelőre még kevés ez, de ne felejtsük el, hogy ezt 2 maggal és 1.3 GHz-en tudja. 4 maggal és 2 GHz felett már akár elég lehet a teljesítménye. No meg nem mindegy, hogy az adott vashoz készül az OS optimalizálása, vagy sem.
-
satz18
őstag
Itt van példának az intel atom z3740, meg az i5 4202Y. Mindkettő kiválóan elvisz egy passzívan hűtött win 8-as tabot. Miért ne tudna OSX-et is elvinni. Megvan a technológia hozzá, az applenek csak ki kéne vitelezni.
#311 Az a bay trail szintje. A hd 4400 az 720p-be a legújabb játékok nagy részét is viszi, [link] bár ez sem éppen gamer konfig. Ezért szoktam volt mondani, hogy i5 4250U-val jobb lett volna..... -
GeryFlash
veterán
válasz
szlovibuki #313 üzenetére
az biztos
-
GeryFlash
veterán
válasz
szlovibuki #309 üzenetére
Fifa, Wow leginkább.
-
szlovibuki
tag
Köszi mindenkinek a választ.
És úgy körülbelül milyen játékokra elég ez a HW?
-
Parallaxis
addikt
-
válasz
szlovibuki #300 üzenetére
Nem nevetünk ki, de lehet. Ez egy PC...
-
Parallaxis
addikt
válasz
#32839680 #299 üzenetére
Értem én hogy fasza az A7 de azzal hogy lesz meg az OSX-es natív programfuttatás, és az OSX asztali környezet, oké hogy portolható az OSX de a rá készült 3rd party programok portolása sok idő, és nem is biztos hogy minden cégnek megéri.
Az Apple-t ismerve ez annyit fog jelenteni, hogy a frissített fejlesztői eszközben lesz egy plusz kapcsoló és az alkalmazást ARM-ra is fordítja. Az unibin megoldások nem újak az OSX történetében, ugyaníg oldották meg, hogy ugyanaz az alkalmazás futott Intel és PPC procin is.
-
válasz
Igen.
-
dabadab
titán
válasz
"erre rendesen lehet .exe kiterjesztésű programokat (esetleg játékokat?) telepíteni, ahogy egy PC-re?"
Igen, ez gyakorlatilag egy billentyuzet nelkuli laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest