- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
azért hurrogtam le mert megdöbbentett az árcédula
ha 180.000 lett volna, meg se mukkanok(#249) Parallaxis:
igen ... tényleg "okostelefon", symbian-os ... az e52-ről első lépés volt törölni a face alkalmazást ..... de az átlagember szerinted mit nevez "okostelefonnak"?
a pasla budi tapicskolós telefonokat ... -
rii
nagyúr
1. ha tetszene, akkor kipaszíroznám magamból az árát
2. irigységből nem hurrogok le semmit semde 350K-ért egy tizencolos erőgép? pfff .... 50.000 a bill ... ? besz.rok komolyan ... vicc
kaptunk még régebben ipad2-est. engem totál hidegen hagy ez a tablet őrület ... eladtam és vettem belőle annó havercsajnak karácsonra egy MICL gépet.
szóval sem ezt sem más tabletet nem akarok venni ... van otthon egy asztali, egy laptop, meg egy microITX ... minek még egy szar? Ha meg elutazom, örülök ha nem látok netet ...
-
rii
nagyúr
az a kép a legszörnyűbb igen .-) csak "reménykedtem benne" hogy ablak mögül lett csinálva
dehát amit a fa ágaal csinált, az szörnyű ... hol élnek ezek? '97-ben?(#15) Tsebacsi:
" ... Ha mondjuk 200 körül lenne, hülyére vásárolnák magukat az emberek! ... "
azt se felejtsük el, hogy már szinte minden családban van egy vagy több tablet ... lassan telítődik a piac ... -
rii
nagyúr
ott a pont .-)
(#9) pilóta: ebből a pénzből veszek egy normális notebookot .... és egy DSLR/MILC gépet ... mert botrányosan sz.r kamera van ebben ... vicc
viszonylag világos szobában a 30.000 Ft-os compakt jobb képet csinál mint ez ...
-
rii
nagyúr
már bocsánat ... de ki az a h.lye aki kiad 350.000-et egy tablet-ért?
egy tablet akkor is korlátozott felhasználási terület ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest