- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
most nagyarc vagy, hogy tizenhatodszor is be tudtad írni.
egyrészt van életem is (tudod, természetjárás, olvasás, csajozás, ilyesmik), márfelől pedig nincs hozzáfűznivalóm. azt viszont nem értem, miért kell rögtön lerohanni és kiröhögni az "MS fanokat", egyelőre nem látom azt a kitörő ujjongást, ami miatt ez indokolt lenne. mintha az történne, hogy eddig szarrá fikáztuk az iPhone-t és most ugyanazokért piedesztára emelnénk a WP7-et. egyáltalán nem, a GUI-n kívül nekem sem tetszik a koncepció, de tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a célközönség, és van annyi türelem bennem, hogy ki tudjam várni a végleges változatot és majd aztán formáljak konkrét véleményt.
a "mi lenne, ha nem lenne xda" frázist meg el lehet felejteni, nagyjából semmi nem lenne, a WM userek elhanyagolható kisebbségét érinti az xda és ha nagyhirtelen eltűnne, akkor ugyanúgy használná a készülékét, mint eddig. többek közt én sem azért vettem Windowsos pda-t, "mert majd jól jön az xda-n lévő sok okosság", xda előtt is elvoltam, nélkülük is ellennék, az egy másik dolog, hogy ha már vannak, akkor természetesen okosítok ezt-azt, mert miért ne.
-
iTT van 1 M$ fan, aki szidtam a szifont, mert túlságosan korlátozza a felhasználó szabadságát - most uezt teszem a M$-ra: nem kapok tőlük reklámpénzt, hogy szurkoljak nekik, ha vmi sz@rt dobnak ki a piacra... (pedig úgy tudnám dicsérni a WP7-et, ha egy 6számjegyű összeget (€-ban) átcsorgatnának a számlámra
- aztán vennék egy HTC Supersonic-ot androiddal
)
A fórum olvasói között amugy nem tudok olyanról, aki erényként állította volna be a WP7 korlátozásait, beleértve az "öreg" wimo felhasználókat is, ebben a topicban van 1-2 +nyilvánulás, h nekünk ez miért jó, de máshol példát nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Formula-1
- Dune: Awakening
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest