Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - One mobilszolgáltatások
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is

Új hozzászólás Aktív témák
- 

moonman
titán
most nagyarc vagy, hogy tizenhatodszor is be tudtad írni.
egyrészt van életem is (tudod, természetjárás, olvasás, csajozás, ilyesmik), márfelől pedig nincs hozzáfűznivalóm. azt viszont nem értem, miért kell rögtön lerohanni és kiröhögni az "MS fanokat", egyelőre nem látom azt a kitörő ujjongást, ami miatt ez indokolt lenne. mintha az történne, hogy eddig szarrá fikáztuk az iPhone-t és most ugyanazokért piedesztára emelnénk a WP7-et. egyáltalán nem, a GUI-n kívül nekem sem tetszik a koncepció, de tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a célközönség, és van annyi türelem bennem, hogy ki tudjam várni a végleges változatot és majd aztán formáljak konkrét véleményt.
a "mi lenne, ha nem lenne xda" frázist meg el lehet felejteni, nagyjából semmi nem lenne, a WM userek elhanyagolható kisebbségét érinti az xda és ha nagyhirtelen eltűnne, akkor ugyanúgy használná a készülékét, mint eddig. többek közt én sem azért vettem Windowsos pda-t, "mert majd jól jön az xda-n lévő sok okosság", xda előtt is elvoltam, nélkülük is ellennék, az egy másik dolog, hogy ha már vannak, akkor természetesen okosítok ezt-azt, mert miért ne.
 - 

t72killer
titán
iTT van 1 M$ fan, aki szidtam a szifont, mert túlságosan korlátozza a felhasználó szabadságát - most uezt teszem a M$-ra: nem kapok tőlük reklámpénzt, hogy szurkoljak nekik, ha vmi sz@rt dobnak ki a piacra... (pedig úgy tudnám dicsérni a WP7-et, ha egy 6számjegyű összeget (€-ban) átcsorgatnának a számlámra
 - aztán vennék egy HTC Supersonic-ot androiddal 
 )A fórum olvasói között amugy nem tudok olyanról, aki erényként állította volna be a WP7 korlátozásait, beleértve az "öreg" wimo felhasználókat is, ebben a topicban van 1-2 +nyilvánulás, h nekünk ez miért jó, de máshol példát nem láttam.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

- aztán vennék egy HTC Supersonic-ot androiddal 
 )