Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nemtom, szerintem eleg nyilvanvalo, hogy ha a szeles vasarlokozonseg szamara keszult volna a 950/950XL, akkor a mostaninal izgalmasabb kulsot kapott volna, es adott esetben jobb minosegu anyagokbol is keszult volna. Nem kell nagy dolgokra gondolni, pl. a Lumia 930-szeru megoldas teljesen franko lett volna. Persze me'g jobb lett volna egy full fem+uveg kombo, esetleg egy lehajlo szelu kijelzo. Ez utobbinak tudom, hogy nincs ertelme, megis cooool a megjelenese
Pont ez a "cool" faktor, a szexepil (ha igy jobban tetszik) hianyzik a 950/950XL-bol. A regebbi Lumiakat, me'g ha muanyag hazasak is voltak, legalabb a dizajn egyeb elemei feldobtak. Ha meg az sem, akkor legalabb szinesek voltak, ami jopofa, udito latvany. A 950/950XL se nem szines, se nem erdekes, se nem szep, se nem jo minosegu anyagokbol van. Hasonlo, mint pl. a bq Aquaris E5 HD Ubuntu Edition: az is a fejlesztoknek, rajongoknak keszult elsosorban. Jo keszulek -- ahogy a 950/950XL is az, alapvetoen --, csak nem fogja senki szivet megdobogtatni, aki nem fan. Ez van, majd legkozelebb izgalmasabbat gurit a Microsoft 
-
confuser
senior tag
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nem értem miért kell úgy beállítani a dolgot, hogy csakis a WP fanoknak készült, mert ez hülyeség.
Szerintem azért, mert az MS CEO-ja már fél évvel ezelőtt megmondta ezt szó szerint, és azóta is többször megismételte eme kijelentését különböző interjúkban. De az is lehet, hogy csak úgy hobbiból találtuk ki.
-
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Erre a rendszerintegárcióra tudnál pár példát írni légyszives?
Engem is ezért érdekelne maga a platform elsősorban, csak nem tudom jelenleg ez milyen szinten valósul meg.A fő kérdés az, hogy tud-e valami plusszt nyújtani a droid, illetve win10+google appok kombóhoz képest, esetleng kb ugyanazt nyújta, esetleg valamiben többet/kevesebbet?
Szóval a lényeg: mi az, ami neked, mint usernek könnyebbé teszi a mindennapokat, és valóban használható, stabil, jól máködik, stb?Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont ez a "cool" faktor, a szexepil (ha igy jobban tetszik) hianyzik a 950/950XL-bol. A regebbi Lumiakat, me'g ha muanyag hazasak is voltak, legalabb a dizajn egyeb elemei feldobtak. Ha meg az sem, akkor legalabb szinesek voltak, ami jopofa, udito latvany. A 950/950XL se nem szines, se nem erdekes, se nem szep, se nem jo minosegu anyagokbol van. Hasonlo, mint pl. a bq Aquaris E5 HD Ubuntu Edition: az is a fejlesztoknek, rajongoknak keszult elsosorban. Jo keszulek -- ahogy a 950/950XL is az, alapvetoen --, csak nem fogja senki szivet megdobogtatni, aki nem fan. Ez van, majd legkozelebb izgalmasabbat gurit a Microsoft