Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
válasz
mrhitoshi #448 üzenetére
Nemtom, szerintem eleg nyilvanvalo, hogy ha a szeles vasarlokozonseg szamara keszult volna a 950/950XL, akkor a mostaninal izgalmasabb kulsot kapott volna, es adott esetben jobb minosegu anyagokbol is keszult volna. Nem kell nagy dolgokra gondolni, pl. a Lumia 930-szeru megoldas teljesen franko lett volna. Persze me'g jobb lett volna egy full fem+uveg kombo, esetleg egy lehajlo szelu kijelzo. Ez utobbinak tudom, hogy nincs ertelme, megis cooool a megjelenese
Pont ez a "cool" faktor, a szexepil (ha igy jobban tetszik) hianyzik a 950/950XL-bol. A regebbi Lumiakat, me'g ha muanyag hazasak is voltak, legalabb a dizajn egyeb elemei feldobtak. Ha meg az sem, akkor legalabb szinesek voltak, ami jopofa, udito latvany. A 950/950XL se nem szines, se nem erdekes, se nem szep, se nem jo minosegu anyagokbol van. Hasonlo, mint pl. a bq Aquaris E5 HD Ubuntu Edition: az is a fejlesztoknek, rajongoknak keszult elsosorban. Jo keszulek -- ahogy a 950/950XL is az, alapvetoen --, csak nem fogja senki szivet megdobogtatni, aki nem fan. Ez van, majd legkozelebb izgalmasabbat gurit a Microsoft
-
confuser
senior tag
válasz
mrhitoshi #448 üzenetére
Nem értem miért kell úgy beállítani a dolgot, hogy csakis a WP fanoknak készült, mert ez hülyeség.
Szerintem azért, mert az MS CEO-ja már fél évvel ezelőtt megmondta ezt szó szerint, és azóta is többször megismételte eme kijelentését különböző interjúkban. De az is lehet, hogy csak úgy hobbiból találtuk ki.
-
válasz
mrhitoshi #448 üzenetére
Erre a rendszerintegárcióra tudnál pár példát írni légyszives?
Engem is ezért érdekelne maga a platform elsősorban, csak nem tudom jelenleg ez milyen szinten valósul meg.A fő kérdés az, hogy tud-e valami plusszt nyújtani a droid, illetve win10+google appok kombóhoz képest, esetleng kb ugyanazt nyújta, esetleg valamiben többet/kevesebbet?
Szóval a lényeg: mi az, ami neked, mint usernek könnyebbé teszi a mindennapokat, és valóban használható, stabil, jól máködik, stb?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest