- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
watchfun
tag
Üdv! Nem tudom, hogy ez bug vagy feature... Ha 15-20 percnél hosszabb ideig netezek, a telefon nagyon felmelegszik és elkezd fagyni. Először csak a görgetés válik darabossá, aztán egyre hosszabb ideig laggol, majd nem reagál az érintésre/gombnyomásra. ilyenkor a kijelző a beállított idő után szépen elsötétül, majd ha nem nyúlok a készülékhez, 5-10 perc alatt szépen visszahűl és lehet tovább használni. Display Dock-ot használva nincs ez a tünet, bármennyire is felmelegszik a készülék, használható marad, még csak nem is lassul be. Már a szilikontokot is levettem róla mert arra gondoltam, hogy ront(hat)ja a hűtés hatásfokát, de nem javult. Másnál is előfordul ilyen?
Ha filmet nézek, még csak nem is langyos a hátulja, kizárólag netezéskor fordul elő és csak akkor, ha a készüléken netezek. Akár Display Dock, akár WiFi-n megosztott netkapcsolat, a hiba nem jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest