Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
QwErTy42
üzenetére
Nem, az anyaghasználattal nekem nem lett volna gondom. Sose voltam üveg/fém mániás. Egyszerűen csak gagyi az összeszerelés, a gombok minősége, meg a hátlap illeszkedése. Nyilván meg lehetett volna oldani műanyagból jól, csak nem oldották meg.
A kategóriát számomra sokkal inkább az összhatás/ár aránya határozza meg. Abban meg a 950XL sajnos csak alulról szagolja az androidos, vagy ios flagshipeket. Igy meg a 950 logikusan nem kerülhet egyáltalán a felső kategóriába.
De ez az én személyes véleményem. Más szempontrendszer szerint nyilván lesz aki mást mond.
Az is biztos vegyes véleményeket vált ki, ha elmondom hogy egy ezüst edge+ra váltottam a 950XL-t, márpedig szerintem ennek a cipőfűzőjét nem kötheti meg a 950XL. Sem szoftveresen, sem összeszerelési, meg anyagminőségben. Sajnos ez van. De az igazsághoz tartozik az is, hogy többet is fizettem érte valamivel. (bár fekete edge+ lett volna ugyanúgy 699-ért is, ez külön fekete pont a 950XL számára...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest