- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
FіkuszKukіsz #600 üzenetére
Mivel sajnos pontatlan a magyar fordítás, ezért hallhatta bizonyos MS-es emberektől. Szerencsére azért tudják milyen termék van
-
tomboy0013
veterán
válasz
A MS-nél sem mindenki szakember, meg nem is mindenki foglalkozik ennyire mélyen a témával, szóval itt igazából nem a céggel hanem az emberekkel van gond, mint mindig. Egy tesztelőnek viszont illene ilyeneket tudni.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Szomorú.
-
btudos
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #536 üzenetére
Achso, nem szóltam.
Azt hittem ha már újratölti a cím beírása után az adatokat, beleveszi a szállítást azzal a lendülettel.
-
razzorr
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #501 üzenetére
Azt esetleg nem akarod megosztani a fórumlakókkal hogy mit reggeliztél,mert az se érdekel senkit.
Ne haragudj nem személyeskedés,de tudod nem kell kimondani,leírni mindent,ami gondolati síkon megfogalmazódik benned.
Inkább a telefonról olvasnánk minél többet,ha már ez a telefon topicja és nem a "fáradt gőz" Béke. -
QwErTy42
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #503 üzenetére
Fura helyen dolgozhatsz.
-
QwErTy42
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #501 üzenetére
Hol álmodtad ezt?
-
mjani1172
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #252 üzenetére
Minden fórumban ott vannak azok a fanok akik akkor is megveszik ha be sem lehet kapcsolni.
Én is nézegettem a kis testvérét,nem vettem meg,de igazán nem sokon múlott.Engem a műanyag nem taszít,sőt szvsz egy ilyen tárgynak abból kell készülnie , a fém vagy az üveg erre nem jó.Persze tudjuk, hogy a plasztik a legolcsóbb igy rossz érzés hogy annyit kérnek el érte mint egy (feleslegesen) drágább anyagból készült másikért.
A continuum szerintem hülyeség, de a kamera jó,a bugokat biztos hamarosan javítják,de az hogy ennyire lassú ( a többiekhez képest) az meglep.
Rossz kezdés,hiszen volt idejük megoldani ezeket. -
gretzky77
veterán
válasz
Hidd el igen messze vagyok az Ms fanságtól, én pusztán az alapján ítélem meg amit személy szerint tapasztalok. Én Telekomnál vettem display dockkal az ismert áron, amiért szerintem jó vétel és semmilyen komolyabb hibába nem futottam bele ami szarrá tenné a telefont! Nem bizonygatok senkinek semmit, nekem megfelel a készülék! Nem állítom,hogy tökéletes, mert olyan nincs de azért a szartol is messze van.
-
Fiery
veterán
válasz
SZVSZ a 950/950XL-lel kapcsolatban a legjobb elolvasni a Windows Central review-jait. Ha valaki, akkor ok kedvelik a Windowst, a Lumiakat es a Microsoftot, igazi rajongok. De megis tudnak a lehetosegekhez kepest objektivek maradni, es ok is leirnak egy csomo problemat a 950/950XL-lel ill. a Continuummal kapcsolatban. Tehat ha az igazi feketeoves rajongok is tobb helyen fanyalognak, akkor a jelen allas szerint tenyleg csak a hasonloan feketeoves rajongoknak lehet jo szivvel ajanlani a keszulekeket. Nyilvan a helyzet gyorsan valtozhat, es egy igazan kellemes felsokategorias phablet valhat a 950XL-bol, ha a felmerult hibak kozul mindent javit a Microsoft, ami csak javithato szoftveres uton, azaz firmware frissites altal. En ebben abszolut bizok, egyedul a javitasok idozitese kerdeses. Sok a tennivalo, hiszen a 950/950XL firmware-jen kivul a Microsoftnak el kell keszitenie januar-februarig egy halom regebbi Lumiahoz is az "RTM" Win10 frissitest, lehetoseg szerint hibamentesen. Nem egyszeru feladat ez, jol latszik az Insider buildek minosegen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest