- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Den Hadnagy #171 üzenetére
Szerintem azért tetszik - még egyelőre - neked a felület, mert a 8.1-nél egy fokkal jobb.
Szerintem viszont az egész continuum mint koncepció hibás. Először nekem is tetszett, aztán minél többet tudtam meg róla, annál feleslegesebbnek és kiábrándítóbbnak tűnik.
Szerintem ennek semmilyen letisztult eleganciája nincs. Ennek egyszerűen nincs értékelhető designja. Ennek egyszerűen vannak külső befoglaló határvonalai és kész.
Valamennyire találó az autós hasonlat, de én inkább azt mondanám designra, hogy ez a mobilok szürke, de nem metálfényű daciája, csak az a gondom hogy olyan áron, amennyiért a telefonok mercedesét árulják.Szóval ez szerintem nem jött össze az msnek, nagyon nem. Olyan érzésem van, hogy azt mondta náluk valaki, hogy hát srácok akármilyen fázisban van a termék mind szoftver, mind egyebek tekintetében, a karácsonyi szezonra ki kell vele jönni. Ezt tudták kitolni addig.
-
haxiboy
veterán
válasz
Den Hadnagy #176 üzenetére
Nagyon kevés fejlesztő van a wp mögött sajnos, én sem látom túl nagy piacnak wp-re fejleszteni, ráadásul sokkal jobban meg van kötve a kezed mint ios vagy droid esetében.
Kapásból nem használhatsz akármilyen UI elemeket, gyakorlatilag a WP-s appok főleg amelyik oldalra lapozható valami undorító, akkora betűk amik ki sem férnek a kijelzőre stb...
-
válasz
Den Hadnagy #161 üzenetére
Szerintem nem jó az irány, nagyon nem.
Elsőre tök jó feature-nek tűnik a Continuum, aztán rájössz, hogy ezt senki nem akarja majd használni. Komolyan tartasz valahol egy monitort, egy billentyűzetet és egy egeret azért, hogy rádugd a mobilod, és közben viszel magaddal egy átalakító dobozt, és kábelt is hozzá?Amikor ezt mint "terméket" kitalálták, nem tette le senki a tervező csapat elé az asztalra egy kupacba, hogy egy monitor, egy egér, egy billentyűzet, egy doboz, szükséges mennyiségű kábel... És ezt valaki fogja hordozni valahova? Vagy valahol hagy magának "telepítve" egy ilyen egeres-monitoros kuckót? Gép nélkül? És megvesz ezért egy telefont, annyiért, amennyiért egy pc-s feladatokra sokkal erősebb pc-t is meg tud venni? Az egész miskulancia ára a telefonnal együtt mennyi is? Legyen 300k?
És mivel ennek a lényegét, a telefont viszed magaddal, lesz belőle egy setup otthon, egy a munkahelyen (monitor, egér stb)? Csak azért hogy elmondhasd magadról, hogy a telefonod a pc-d? És ezért kapsz egy funkciójában rettenetesen korlátozott és teljesítményszegész telefon-pc-t?
Ezt ebben a formában egy nehézkes, erőltetett, állatira nem kívánatos konstrukciónak tartom.
Magára a telefonra meg ránézek, és ásítok egyet. Egyszerűen nem kell. Nem akarom, hogy legyen egy ilyenem. Sőt, kvázi tiltakozok ellene. Megcsinálták az elmúlt talán 5-6 év legunalmasabb design-ját. Komolyan mondom, ha ingyen kapnék egy ilyet, csak az a feltétel, hogy 1 évig ezt kell használnom, azt mondanám, hogy milyen összeget kell fizetnem azért, hogy ne kelljen fizikai kapcsolatba kerülnöm ezzel a termékkel. Egyszerűen kiráz a hideg a gondolatára is, hogy egy ennyire unalmas, csúnya, nem-kívánatos terméket hordjak magammal nap mint nap.
Komolyan mondom, maga a telefon egyszerűen taszít. Nem is tudom mikor éreztem ezt utoljára mobiltelefonnál. Még az Ericcson A1018 se taszított ennyire annak idején.
-
thxer
aktív tag
válasz
Den Hadnagy #161 üzenetére
Szerintem ők is tudják hogy gáz az egész debütálás, de karácsony előtt piacra kellett dobni valamit, ráadásul kellett Continuum kompatibilis eszköz a felhasználók kezébe, hogy azt is tudják tesztelni. A középkategóriás eszközöket ki se adták, a 750, 850 megjelenését törölték, gondolom nem hardveres hiba miatt. Ha vártak volna a 950-es szériával pár hónapot, akkor meg tervezhetnék újra az egészet, mert az SD810 már nem lenne csúcs, SD820 kellene bele, stb...
Majd körülbelül a redstone fog ott tartani ahol a th2-nek kellett volna.(#162) Johnnyxy27: De jó lehet használni 4"-en a Windows 7-et.
-
thxer
aktív tag
válasz
Den Hadnagy #156 üzenetére
Szerintem a csempével nincs gond, informatív és konzisztens, van még benne potenciál, remélhetőleg a redstone-ban majd interaktívvá válik, nem értem ezt eddig miért nem lépték meg.
-
liquidgold
tag
válasz
Den Hadnagy #138 üzenetére
Miért is ne? Ezek szerint te már "itt" ragadtál.
Minden hátlap ami műanyag recseghet. Nekem pont a 2 éves lumia 820 meg sem nyikkan. A lenovo 2 hét után igen. Az más kérdés hogy egy 950en az esélynek szabadna fennálni...
-
liquidgold
tag
válasz
Den Hadnagy #129 üzenetére
Megüti igen. Talán az ms dos is megütötte, de van akinek mégsem. Lettek ikonok. Itt kéne leragadni?
-
liquidgold
tag
válasz
Den Hadnagy #125 üzenetére
Wp launchereket igen.
drzsoo1: Ez hogy jön ide?
-
liquidgold
tag
válasz
Den Hadnagy #122 üzenetére
Téma, ócska mind., live tile nélkül. Leginkább nálad van user error most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest