- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Számomra nagy kérdés, hogy van-e pl. ICsekk, WizzAir, Skyscanner, Easyjet stb. Ezeket én gyakran használom.
Ami nagyon hiányzott anno, az a 3g watchdog, a napi 50 megás netem tartásához, plusz olyan zenejátszó, ami mappát is játszik, nem csak lejátszási listát...
Most így nagyhirtelen ennyi.
-
Den Hadnagy
senior tag
Kicsit szerintem félreértettél. Én a jó irányt a csempékre, az egész frissnek ható elképzelésre értettem, nem a Continuumra.
Ha a Win mint telefonos rendszer béta jelenleg a számomra, akkor ez a C. kifejezetten az. Ezt az egész dolgot egy bölcsőben, csirkebélmentesen kellene megoldani. Manapság még sokkal inkább megéri egy komplett windowst futtató okosítóstick ennyiért, vagy egy tablet microhdmi-n át. Van még itt mit csiszolni, persze nem lenne rossz egy mindenes telefon. Sztem még kb. 5 év, és frankó lesz.
A design meg... Valóban nincs musthave érzés, de a maga eleganciájában letisztult, mint egy üzleti lapos. Nem a díszp.csák tükörtelefonja, meg nem is a kocsmapultok dísze. A telefonok szürke Volvója, de bár ez lenne a legnagyobb baja
-
-
Den Hadnagy
senior tag
Megfogtad a lényeget. Jó az irány, de most még bétának látom az egészet, kinézetre meg működésre is. Még nem tartanak ott szvsz, hogy verjék a kiforrottabb rendszereket. Drukkolok nekik, legyen csak alternatíva.
Azonban bugos rendszert bármelyik platformon cink kiadni, de a javítás gyorsan fog érkezni, ebben biztos vagyok. Csak így már nem flawless a debütálás, pedig az eyecandy készülékek mellett pont ez kellene a Microsoftnak - ezzel együtt tudom, hogy 100%-os rendszer nincs.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #140 üzenetére
Azért ne, mert nem "ragadtam" sehol. A mobilos telekommunikáció nyomonkövetése az egyik hobbim, ennek megfelelően nyitott, de egyszerre kritikus vagyok - ezzel együtt sem gondolom, hogy a csempe (mámint a live tile) lenne az evolúció következő lépcsőfoka a "gagyi" ikonos elrendezéssel szemben (ellentétben az általad hozott dos-os példával, ahol valóban előrelépés történt).
Az, hogy te kedveled, és ettől haladó gondolkodásúnak hiszed magad, szíved joga, de ettől más nem lesz ódivatú.
Az viszont igaz, hogy a többi rendszertől szerencsés vizuálisan is különbözőnek lenni, vagy Firefox OS sorsa lesz, ahogyan valaki okosan megállapította.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
QwErTy42 #135 üzenetére
A probléma csak annyi, hogy nem úgy általában a cserélhető hátlap gagyi (mint technikai megoldást pártolom, pont az általad felsorolt okokból), hanem az, amit a Nokia/Microsoft használ/t, tekintve, hogy hangja van, ropogásra hajlamos ezzel a kivitelezéssel (a körülölelős megoldásra gondolok).
#136: Ezt az analógiát te sem gondolhatod komolyan.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #127 üzenetére
Az lehet, de ettől függetlenül #121-ben egy olyan állításod sincs, ami racionálisan alátámasztható lenne. Attól egy rendszer sem lesz ócska, hogy =\= a másikkal.
#128 meg úgy jön ide, hogy olyan feature-t vársz el egy rendszertől, ami annak nem tervezett része, és ez alapján gagyizol mást, holott ez a gagyi bőven megüti a jólhasználhatóság mércéjét. Neked nem, van ilyen.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #123 üzenetére
Nyilván mindet végigpróbáltad, ha ilyen jól tudod. Inkább hagyjuk a flamet.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Quasi_modo #119 üzenetére
Ezen nekem is kerekedett a szemem, szerintem a sommás vélemény mögött felsejlik némi user errorral fűszerezett fogalmi zavar.
Ha kinézet kell, meg az ember trollkodni akar, létezik wp téma droidra
Szvsz a stock 6.0 kellőképpen letisztult, nem csajos, de ez ízlés dolga.
Informatívnak informatív a kijelző, gagyi ikonok ide vagy oda. Én mindent le tudok olvasni feloldás után, de kinek mi.
-
Den Hadnagy
senior tag
Ez a műanyag hátlap anno a hatos sorozatú Lumiámon se tetszett, az is recsegett, nem értem, hogy miért nem hagyják a francba. A design képeken amúgy nagyon jól néz ki, más kérdés, hogy a rendszer ilyen szintű bugossága kicsit cink ennyi pénzért; mondjuk a support jó, nyilván javítani fogják.
200k+ áron azért elvárnám, hogy ne csak "majdnem teljesen" meg "többnyire" fluid legyen, ha már ilyen vas van alatta, ráadásul a "legendásan" (cöh) kis hardverigényű win fut rajta. Akkor hogy is van ez?
A cikkek szubjektív nyelvezetén ritkán akadok meg, de ez most szúrta a szemem:
"A rossz: az ujjlenyomat-olvasó megérintéséhez viszonyítva a bekapcsoló megnyomása és a készülék archoz emelése sokkal körülményesebb és lassabb dolog, mondjuk társaságban ez sokkal menőbb."
Így is itt járja már az utcákat egy degenerált szelfi-generáció, akik a másikat hajlamosak a telefonja alapján minősíteni... erre egy szakmai portál ilyenekre erősít rá, hogy a telefonodat így vagy úgy feoldani "menő", hogy oda ne rohanjak. Most komolyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest