- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
liquidgold #446 üzenetére
Most őszintén? Te is.!
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #383 üzenetére
+1!
Kicsit sem szomorú az MSre nézve, hogy bizony elég sok embertől olvasom, hogy inkább visszaküldi az említett okok miatt. Szerintem ez mindent elmond a 950XL-ről!Egyébként nekem is Nexus 6P lett utána és nagyon nem bántam meg. Ég és föld a kettő.
(#385) MartOOn
Azért ez nem ugyanaz. Jóval fejlettebb és használhatóbb a dolog csak az a baj vele, hogy 1st gen a dolog. Azaz hatékonyságra és megbízhatóságra olyan mint kb. az 5s-ben az első gen. ujjlenyomat olvasó. Működik csak néha lassú és nem is mindig ismer fel. Ezt a sebességet és hatékonyságot pedig lelépte a konkurencia. Tessék csak megnézni a 6s Plusban lévő TouchID-t vagy a Nexus Imprintet. Egyszerűen megint le van maradva az MS.
-
utomi
senior tag
Na akkor én is leírom a saját kis tapasztalatom. Előre bocsátom, hogy én nagyon szerettem volna szeretni ezt a telefont és, hogy megvásároltam a telefont az MM-ben tehát úgy érzem jogosan formálhatok véleményt.
A történet ott kezdődött, hogy nekem nagyon bejött mindig is a WP. A WM10 TP-ket egy 930-on kipróbálva nagyon kellemes érzés fogott el és amikor megláttam a 950XL specifikációkat és a demót róla nagyon megtetszett a telefon. Mondjuk nekem pusztán figyelmetlenségből és téves feltételezés okán eszembe se jutott, hogy a 950/950XL tiszta műanyag és nincs ugyanolyan fém kerete mint a 930-nak de úgy voltam vele, hogy a cserélhető akku és a microsd pótol mindenért. Hát nem. Először mikor kibontottam nem akartam elhinni, hogy az MS ilyen igénytelen plasztikot használt. Az egy dolog, hogy a telefon jellegtelen (mert nagyon is az) de, hogy ennyire olcsó hatást keltsen az már más dolog. Értem ,hogy nem mindenkinek jön be a fém vagy az üveg és , hogy általában úgyis mindenki tokot tesz rá és akkor meg mindegy , hogy fém vagy műanyag de szerintem ez így akkor is vállalhatatlan. Ehhez képest a 930 egy kategóriával feljebb van de még a 920 is. Egyébként a fém merevséget ad egy telefonnak, na meg én szeretem ha van súlya egy telefonnak és olyan mint ami mindjárt kettétörik. Ok ezen túl léptem, gondoltam majd veszek rá egy Mozo hátlapot. Bekapcsoltam az XL.t és leesett az állam. A kijelző brutálisan szép. Tényleg. Szerintem az S6 Edge+-t is alázza de ez csak magán vélemény. Elkezdtem használni és akkor jöttem azok a bizonyos bugok. Konkrétan a nálam töltött 3 nap alatt legalább 10 magától kikapcs vagy menet közbeni fagyi. Ez pedig ebben az árkategóriában megbocsáthatatlan. (Amúgy bármilyen árkategóriában az!) Értem, hogy ki akarták adni minél hamarabb de ez így nagyon nincs rendben. Ez nem beta rendszer ez még mindig Technical Preview. Volt, hogy kamera közben indult újra de volt, hogy OneDrive alatt vagy simán mikor standby-ban volt és a kutya sem nyúlt hozzá. Nos ezután fogtam összecsomagoltam és visszakértem a pénzem. A következő 1 évben biztosan nem lesz WP és MS telefonom.
A többi tapasztalatom nagyvonalakban:
-igénytelen és éles plasztik ótvar hangerő és power gomb
-a hangszóró szörnyű
-a hátlap recseg és lötyög pedig mindössze 2x volt leszedve. Mi lesz itt 3 hónap múlva?
-a kamera brutál jó (szerintem most a legjobb a piacon) és a vakus móka is tetszett (már amikor nem pont akkor fagyott merevre)
-maga a rendszer tele van rengeteg jó ötlettel csak sajnos egyrészt ez nem egy kész rendszer másrészt pedig hiába a jó rendszer ha egyszer a kutya se készít hozzá egyetlen jó programot se. Tudom tudom ez ilyen örök probléma hiszen nem lesz addig rá fejlesztői kedv amíg nincs értékelhető részesedés de nem lesz részesedés amíg nincs program.
Szerintem a megoldás egyébként az lenne ha az MS ugyanolyan áron adná a telefont mint anno a Google a Nexust. Hiszen lássuk be anno erről volt híres a Nexus. Az talán még adhatna egy lökést különben MS végtelen pénze ide vagy oda ez a rendszer is a Blackberry OS 10 sorsára fog jutni. Előbb utóbb a részvényesek meg fogják unni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged