- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Röviden: én is ma küldtem el az elállási nyilatkozatot a Speedshopnak. Egyszerűen nem öröm használni a 950 XL-t. Igénytelen anyaghasználat. A rendszernek még meg tudnék bocsátani, ha Lumia 930 minőségű lenne a telefon, de az, hogy nyekereg hátlap, ha hozzányúlik...idegbeteggé tesz. Leszurkoltam érte 230.000 jó magyar forintot és papír zsebkendővel kell kibélelni, hogy ne nyekeregjen. Megjegyzem, úgy is nyekereg. Akit meg nem idegesít a nyekergés, használja egészséggel a negyedmillás telefont.
Nagyon bánom, hogy közben eladtam az LG G4-et, azóta verem a fejem a falba. Most valószínűleg egy Nexus 6P lesz, már ha értelmes árban tudok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest