- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Den Hadnagy #171 üzenetére
Szerintem azért tetszik - még egyelőre - neked a felület, mert a 8.1-nél egy fokkal jobb.
Szerintem viszont az egész continuum mint koncepció hibás. Először nekem is tetszett, aztán minél többet tudtam meg róla, annál feleslegesebbnek és kiábrándítóbbnak tűnik.
Szerintem ennek semmilyen letisztult eleganciája nincs. Ennek egyszerűen nincs értékelhető designja. Ennek egyszerűen vannak külső befoglaló határvonalai és kész.
Valamennyire találó az autós hasonlat, de én inkább azt mondanám designra, hogy ez a mobilok szürke, de nem metálfényű daciája, csak az a gondom hogy olyan áron, amennyiért a telefonok mercedesét árulják.Szóval ez szerintem nem jött össze az msnek, nagyon nem. Olyan érzésem van, hogy azt mondta náluk valaki, hogy hát srácok akármilyen fázisban van a termék mind szoftver, mind egyebek tekintetében, a karácsonyi szezonra ki kell vele jönni. Ezt tudták kitolni addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest