Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Szerintem azért tetszik - még egyelőre - neked a felület, mert a 8.1-nél egy fokkal jobb.
Szerintem viszont az egész continuum mint koncepció hibás. Először nekem is tetszett, aztán minél többet tudtam meg róla, annál feleslegesebbnek és kiábrándítóbbnak tűnik.
Szerintem ennek semmilyen letisztult eleganciája nincs. Ennek egyszerűen nincs értékelhető designja. Ennek egyszerűen vannak külső befoglaló határvonalai és kész.
Valamennyire találó az autós hasonlat, de én inkább azt mondanám designra, hogy ez a mobilok szürke, de nem metálfényű daciája, csak az a gondom hogy olyan áron, amennyiért a telefonok mercedesét árulják.Szóval ez szerintem nem jött össze az msnek, nagyon nem. Olyan érzésem van, hogy azt mondta náluk valaki, hogy hát srácok akármilyen fázisban van a termék mind szoftver, mind egyebek tekintetében, a karácsonyi szezonra ki kell vele jönni. Ezt tudták kitolni addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Társasjáték topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi