- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Den Hadnagy #171 üzenetére
Szerintem azért tetszik - még egyelőre - neked a felület, mert a 8.1-nél egy fokkal jobb.
Szerintem viszont az egész continuum mint koncepció hibás. Először nekem is tetszett, aztán minél többet tudtam meg róla, annál feleslegesebbnek és kiábrándítóbbnak tűnik.
Szerintem ennek semmilyen letisztult eleganciája nincs. Ennek egyszerűen nincs értékelhető designja. Ennek egyszerűen vannak külső befoglaló határvonalai és kész.
Valamennyire találó az autós hasonlat, de én inkább azt mondanám designra, hogy ez a mobilok szürke, de nem metálfényű daciája, csak az a gondom hogy olyan áron, amennyiért a telefonok mercedesét árulják.Szóval ez szerintem nem jött össze az msnek, nagyon nem. Olyan érzésem van, hogy azt mondta náluk valaki, hogy hát srácok akármilyen fázisban van a termék mind szoftver, mind egyebek tekintetében, a karácsonyi szezonra ki kell vele jönni. Ezt tudták kitolni addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- Sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin Foot Pod eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest