- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Den Hadnagy #171 üzenetére
Szerintem azért tetszik - még egyelőre - neked a felület, mert a 8.1-nél egy fokkal jobb.
Szerintem viszont az egész continuum mint koncepció hibás. Először nekem is tetszett, aztán minél többet tudtam meg róla, annál feleslegesebbnek és kiábrándítóbbnak tűnik.
Szerintem ennek semmilyen letisztult eleganciája nincs. Ennek egyszerűen nincs értékelhető designja. Ennek egyszerűen vannak külső befoglaló határvonalai és kész.
Valamennyire találó az autós hasonlat, de én inkább azt mondanám designra, hogy ez a mobilok szürke, de nem metálfényű daciája, csak az a gondom hogy olyan áron, amennyiért a telefonok mercedesét árulják.Szóval ez szerintem nem jött össze az msnek, nagyon nem. Olyan érzésem van, hogy azt mondta náluk valaki, hogy hát srácok akármilyen fázisban van a termék mind szoftver, mind egyebek tekintetében, a karácsonyi szezonra ki kell vele jönni. Ezt tudták kitolni addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest