- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, én is egy olyan marha vagyok, aki kb a Mo megjelenéskor megvette a 950-et (200e felett), plusz vettem hozzá MS dokkolót is. Hát januárban a Continuum még tényleg elég gáz volt, az Edge valami iszonyat sokat akadozott, lassan váltott alkalmazást. Most már össze sem lehet hasonlítani a régivel, nagyon szépen működik, gyors, reszponzív. Nekem most az utolsó rs build van fenn, ezzel még az akku idő is sokat javult.
-
Cooley18
aktív tag
Szia!
Eléggé lement az ára, főleg használtan, és 2 hét múlva jön a Redstone frissítés (ha esetleg kerülnéd az Insidereket), amivel már gyógyítják a W10 gyermekbetegségeit. WP függőként végképp megéri.
Nekem a hangerő gomb lötyög egy kicsit, és az ad ki némi hangot, de nem vészes. Recsegni szerencsére nem recseg, de egy Mozo hátlappal garantáltan eltűnik minden ilyen jellegű probléma. Én a barna bőrt néztem ki, csak azt várom, hogy legyen fekete keretes is belőle.
A 808 és a 810 közötti processzorteljesítmény különbség igazából lényegtelen, inkább a GPU-n érződik, hogy a QHD-hoz játékok alá már kellene az erősebbik, de annyira nem vészes a dolog.
Melegedni tud ez is rendesen, de nálam még csak töltőn esett túlzásba, viszont egy 3A-es töltőnél ez annyira nem meglepő. Cserébe 1-1.5 óra és 0-ról 100-ra tölt.Minden esetre ilyen téren túl sok változásra ne számíts a 930-cal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Python programozás
- Macska topik
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest