- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ajani
aktív tag
Az írisz szkenner nagyon kényelmetlen, a 6s újjlenyomat olvasójához képest (lassú, pozícióhoz kötött).
Az alkalmazásokkal nem az a baj, hogy keresni kell másikat, hanem, hogy nincsenek jó alternatívák. A hivatalosan kiadott alkalmazásokat sem frissítik a kiadók (pl waze, facebook), de rengeteg el sem érhető... Én például nem találtam alkalmazást a zyxel nas-omhoz -
Cooley18
aktív tag
Most már teljesen elégedett vagyok vele. Terheléstől függően (nem játék) 3-4 óra aktív kijelzős időt simán bír közepes automata fényerőn. Legutóbb 3/4 órányi Skype videótelefonálás 3G-n 30%-ot húzott le, Wi-Fi-n valószínűleg ~25%-kal is beérte volna. Átlag használat mellett 18-20 óra szerintem alsóhangon benne van, takarékosan akár 2 nap, de lehet, kicsit bátor saccolás. A többiek remélhetőleg megerősíthetik mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest