- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajani
aktív tag
Az írisz szkenner nagyon kényelmetlen, a 6s újjlenyomat olvasójához képest (lassú, pozícióhoz kötött).
Az alkalmazásokkal nem az a baj, hogy keresni kell másikat, hanem, hogy nincsenek jó alternatívák. A hivatalosan kiadott alkalmazásokat sem frissítik a kiadók (pl waze, facebook), de rengeteg el sem érhető... Én például nem találtam alkalmazást a zyxel nas-omhoz -
Cooley18
aktív tag
Most már teljesen elégedett vagyok vele. Terheléstől függően (nem játék) 3-4 óra aktív kijelzős időt simán bír közepes automata fényerőn. Legutóbb 3/4 órányi Skype videótelefonálás 3G-n 30%-ot húzott le, Wi-Fi-n valószínűleg ~25%-kal is beérte volna. Átlag használat mellett 18-20 óra szerintem alsóhangon benne van, takarékosan akár 2 nap, de lehet, kicsit bátor saccolás. A többiek remélhetőleg megerősíthetik mindezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest