- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundX
tag
válasz
bazsika89 #3111 üzenetére
Én egy agyonhasznált Xperia SP-t használok, "cseretelefon"ként aminek a felső 1,5 cm-e egyáltalán nem érzékel. Mostmár pedig elkezdett teljesen random helyen, teljesen random mennyiségű ujjat "látni". Be van állítva az érintések megjelenítése és azon a kapacitiv kijelzőn összeszámolva 14 ujjat vett figyelembe ami hardveres szinten is lehetetlen lenne elvileg. De így sokkal jobban tudtam értékelni mikor megjött a szervizből a telóm.
-
SoundX
tag
válasz
zsoltzsolt #2887 üzenetére
Nekem sem jó
-
SoundX
tag
Tudom, nem ide való, de megpróbálkozom, hisz másik topikban nem kaptam választ:
Nekem nagyon hiányzik WP10 alól a HERE City lens. Esetleg valami alternatíva vagy esély, hogy elérhető lesz van?
-
SoundX
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
SoundX
tag
Köszönöm a gyors és minden tekintetben kielégítő válaszokat. Egy fontos reszt sajnos kihagytam:
Valamiért undorodom a nem dedikált gomboktól. Mennyire felhasználóbarát a szoftveres megoldás?
Az első kiszemelt az xl volt de nem nagyon találok használtan normálisat a szerény 70-85.000 magyar forintért.
Continuum-ról jut eszembe... Én ezt a funkciót is használnám és kicsit megijesztett hogy annyira nem fluid sima 950-en.
Ajj... A sima verzió az xl-hez képest mégis nagy komprumisszum?
-
SoundX
tag
Sziasztok!
Kérdésem röviden:
Megéri most megvenni a 950-et?
Kérdésem hosszan:
Olvasgattam a fórumot és tanácstalan lettem, remélem ez a későbbiekben majd változni fog. Adott egy megszállott WP függő jómagam személyében
. Anno Lumia 710 majd 520-920-925 és most 930 boldog, büszke és elégedett tulaja vagyok. Egyik ismerősöm nemrég szerzett be egy 950-et és megadatott számomra, hogy nyomkodhassam. Nagyon tetszett a gyönyörű kijelző, valamint kiváló volt a rendszer sebessége a legfrissebb gyors körös insidernek is. Viszont használat közben észrevettem, hogy
szét akar esnirecsega telefon. Ez másoknál is így van? Kisebb utánajárást követően nekiálltam szemezgetni a Mozo cég hátlapjaival és eszméletlenül megtetszett az egyik faberakásos verzió. Valaki használ ilyet? Esetleg tapasztalatok? Valamint, szerintetek a 808 és a 810-es SoC között nagyon nagy a különbség? A netet bújva nekem az jött le, hogy annyira nem. A 930-am egy kész kazán, téli napokon kézmelegítőnek is forró, ez a fajta túlmelegedés jellemőze a 950-re is?
Előre is köszi!
SoundX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest