- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
scbb
tag
No offense, de ez is meg a kocsi is használati tárgy. Nem befektetés, vagy értéktartó valami. Én erre úgy tekintek, hogy 2 évre veszem aztán kuka, arra vantervezve. Baszomnagy tokkal meg ilyen olyan fóliákkal meg lehet óvni, de a normál használatból eredő értékvesztés töredéke az életciklus végére az avulásból eredő értékvesztéshez képest.
-
A Zéé
addikt
a hőkezelt üveg amúgy miben több, jobb, mint a sima fólia? Én is néztem az üveget is, de végül maradtam a fóliánál az ára miatt. 2k volt 2 fólia, az üveg duplája lett volna.
Valami kemény tok is kellene, mert néha járok olyan helyeken (építkezés), ahol félteném a külsejét. Öcsémnek van az iPhonejára ilyen nagyon vékony, kb 1 millis felpattintható átlátszó kemény bigyó, olyant én is lőnék, ha találnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest