-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Ace Ventura #1228 üzenetére
Nekem szól rendesen akkor is ha asztalon van pl. csengőhang, zenét nem szoktam így hallgani.
dahaka1: nem tudom ez mennyire egyértelmű, nekem most cserélték a hátlapot és a garanciajegyet kérték el, az rendben volt, és nem is kérték a számlát. Szóval ha a gyári garanciajegy normálisan ki van állítva valószínűleg nem cécóznak. Lehet számla alapján is megcsinálják, szerintem hívd fel őket, kérdezd meg, mert az a legegyszerűbb ha itthon javítjákanák, nem küldözgetik össze-vissza:
[link] -
ToniSoprano
addikt
válasz
Ace Ventura #1225 üzenetére
Egyszerre a kettő nem fog működni de ennek sok értelme szerintem nincs is.
kb 2 gombnyomással be át tudod állítani, melyikről működjön a net, szóval ha az egyik keretet felhasználtad átállítod azt, hogy a net a másik kártyáról működjön a továbbiakban. Szerintem ez a legegyszerűbb. -
janeszgol
félisten
válasz
Ace Ventura #1113 üzenetére
Régen az Edigital egyet jelentett a mindenhatóval. De becsületesebbek is voltak!
Mára sajnos elére őket is a magas adók miatti seftelkedés. Sok termék van leárazva, melyek engedményét beleépítik a többi termékbe. Nem, nem az árába, hanem pont a csere lehetőséget veszik el. Elküldik szervizeltetni, cserélni nem cserélnek. Ezen spórolnak. Ráadásul a telefonok között felbukkantak a kétes származású termékek is. Lehet más kategóriában is, nem tudom, én elsősorban az okostelókkal foglalkozom.Ezt is többek között köszönhetjük államfőinknek.
Az a 3 napos úgy van, hogy ha a használatot negatívan befolyásolja a hiba. Most nem tudom a folt mennyire befolyásolta (egy az ,hogy emberfüggő ez, valakit zavar, valakit nem, meg nem láttam képet róla).
Ha megállapítják, hogy ez bizony nem befolyásolja a termék rendeltetésszerű használatát, akkor marad a szerviz. -
WindyJoe
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1113 üzenetére
Szintén fogyasztóvédelem...
Azt nekik kell bebizonyítani, hogy működő terméket adtak át neked, nem pedig neked, hogy rosszat... -
galmat
aktív tag
válasz
Ace Ventura #981 üzenetére
Ha átnézed a Mobilarénás cikkeket, kiderül, a Lumiáknál a hangminőséggel nem szokott gond lenni.
A készülékház márpedig minimálisan recsegni fog, ha megtekergeted a készüléket, hiszen a hátlapot le lehet pattintatni. Egyéb esetben ez nem jön el, de aki telefont tekergetni akar recsegés nélkül, az nem jó helyen nézelődik.
Közelségérzékelő van. Kijelző napon olvashatósága jó, de hazudnék, ha azt mondanám, az AMOLED-es Lumia 925-öm nem lett volna e tekintetben jobb.
Üzemidő simán megvan 2 nap, olyan használat mellett, ami mellett a Lumia 925 egy napot sem bírt. -
ToniSoprano
addikt
válasz
Ace Ventura #981 üzenetére
Nekem recseg, mozog, de nem a ház, valószínűleg a tok, rendeltek a szervizben újat, még nem jött meg. De másoknak nincs ilyen problémája ha jól tudom és az MM-ben kiállított példány pl. csak erős csavarásra csinálta csak ezt, ellentétben az enyémmel. Napfényben nem igazán jól látható, csak ha bizonyos szögbe állítod, a 335 nit azért nem annyira sok.
A hangminőség jó, közelségérzékelő van benne, 2500 mAh akksival átlagos használatnál kibír 1,5 napot, GPS pontos, gyorsan talál jelet.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Ace Ventura #961 üzenetére
Annyit érdemes tudni a 640-ről amik ezen fórum eddig hozzászólásaiban + a tesztben szerepelnek, úgyhogy kérlek olvasd el azokat először. Ha van konkrét kérdés azt tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest