Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
Teljesen eggyet értek veled nekem most lett 2éves a készülékem lehet maradinak tartanak de ez még csak a 2.okostelefonom előtte egy LG L90-es volt ami ugyan jobb volt egy csöppet de a win10 miatt cseréltem.
Eddíg meg vagyok elégedve vele én is csak a hangszóró gyengeségével küszködök de eggyütt tudok vele élni ha már 2-évig sikerült.
Az utóbbi időben sikerült 2-3alkalommal lefagyni fekete képernyővel a teló ami vagy nagysoká újraindult vagy manuálisan kikapcs és utánna semmi ment-magy rendesen az első ilyennél azt írta ki hogy a Memória kártya miatt indul ujra az utóbbi esetekben már semmit.
Lehet azért mert én eggyáltalán nem kapcsolom ki csak akkor mindul újra mikor frissül.
Személy szerint én is addíg szeretném használni míg végleg tönkre megy mert nem éri meg eladni ezt használni kell. -
K53TA
tag
Off leszek, bocsánat.
Megnéztem kézbe fogva jó néhány Androidos telefont, kinézetre a Nokiák jönnek be, de a teszt videók alapján nem tűnik valami jó vételnek. Néhány LG telefon megjelenése is tetszett.
Azt hiszem egyik android telefon sem tudja az, amit anno a Lumia, olcsón jó minőséget. Inkább 50ezer-töl felfelé vannak az elfogadhatóak.
A Xiaomi Redmi 4x amit ár érték arányban elfogadhatónak tapasztaltam, de a formavilága nem a legjobb.
Úgy döntöttem, hogy használom tovább az 550-est, de tisztában vagyok vele, hogy kénytelen leszek leváltani. -
hdtomi
senior tag
Doogee volt tesómnak, sajnos nem kímélte így nem tudni, hogy ha vigyáz rá meddig bírja. Kamerája gyenge volt arra emlékszem. Lehet találsz olcsó márkák közt is jót, de azért vegyél kézbe párat és járj utána.
Xiaomi Redmi 4X-ről jókat olvastam, egyik haveromnak is az van. 40körül kezdődik az ára. Szerintem jól van összerakva, sok a memória, úgy tudom szoftveresen is rendben van, de azt nem tapasztaltam.
Figyeld az akciókat, igaz a fekete péntek féle akciók messze vannak. Kínai webáruházakban mindig van akció, garancia gondolom problémásabb, EU raktárból is tudsz választani, és gondolom akkor megúszod a vámot. -
Vegha
senior tag
Szerintem folotte érdemes keresgélni.
En meg nyustolom az 550-et, nehez az elszakadás, de szinte minden hónapban beut egy szöget a koporsojaba : (
Nekem a méret fontos: Anno, 2 eve ez volt az egyetlen szimpatikus alternativa 3,7"-rol (Defy+) 5"-ra lepni (ujan 43.000 HUF volt).
Most a Sony XZ1 Compact lenne az egyetlen értelmes döntés, ha el tudnék tekinteni az aratol. De nem tudok : ( pedig az idő sürget, mert ugyan alig 5 hónapos az XZ1C, de maris jön az utódja. (ami mar kevesbe tűnik jó valasztasnak) -
szp1
addikt
Elvileg működnie kell, USB csati - matrica - töltő....semmi ördöngösség, csak az USB lesz foglalt. 800 mA-t tud, a gyári töltő ( ha jól emlékszem ) 550 mA-es. Autóban én 1 A-rel töltöm - navinak használom...
Ha veszel rá egy tokot, akkor nem is látszik a matrica része.
Nem egy nagy beruházás, ha ilyen igényed van, egy próbát megér. -
szp1
addikt
-
daimonion
senior tag
-
gemini
aktív tag
Apósomnak én is ilyet ajánlottam. Tegnap vette át, de neki is cserélni kellett a SIM kártyát. Besétált a Telenorhoz, kérte hogy azokat a telefonszámokat, amiket a SIM-re mentett, másolják át neki. Két perces művelet volt, innen már csak be kellett importálnom és szinkronizálni felhőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest