Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PuMbA
titán
Erre volt a hivatalos teszt verzió
Amelyik telefonon nem jól futott a Windows 10 Mobile, azon elvetették a Windows 10-et (például Lumia 920). Például nem rég, szeptember 14-én, a jövőre kijövő újabb Windows 10 Mobile verzió előzetes kiadásában javítottak egy Lumia 635-hoz kapcsolódó hibát, azaz még mindig tesztelik a régi telefonokon is a Windows 10 Mobile életképességét. Kétlem, hogy a jövőre megszűnő Windows Phone 8.1 támogatás után nem megy majd jól a Windows 10 azokon a telefonokon, amit hivatalosan támogatnak. Kicsit talán több esélye van az 550-nek, de tényleg nem tudhatjuk
-
-
prtvlogan
aktív tag
Nem szoktak vele problémázni, vagy cserélik, vagy ha nem régi, kivágják. Nekem először micro simre kellett vágatni, de mivel nem cserélték, így kerettel visszatéve működött a korábbi telefonban is. Amikor az összetört, és megvettem a másik telót már nem volt türelmem egy egész napot végigvárni, majd még a sort is az üzletben, így kivágtam magamnak.
Fórumon olvastam, hogy volt olyan, akinek pénzért akarták megcsinálni a méretre vágást, állítása szerint erre azt mondta nekik, hogy szerinte hibás a sim kártya, mert sűrűn eldobálja a hálózatot, másik kártyával oedig működik rendesen. --> Ingyen cserélték -
Emperor_
addikt
Nos.
A fejemben az a kép állt össze, hogy
- a SIM-re nem lehet rögzíteni számokat,
- a SIM-en lévő számokat lehet bemásolni a telóba,
- a telefonban is tárolódnak a számok,
- a telefonban lévő számok felszinkronizálódnak a felhőbe (MS fiók-ba),
- szinkronizáció idejét tudod állítani az adott fióknál (én pld evvel szívtam, mert napi 1-re volt állítva),
- az MS fiókban be lehet állítani, hogy melyik készülékek vannak a fiókhoz rendelve,
- lehet kb 10 féle fiókkal még szinkronizálni, pls Google.Wellcome to the new world
!
Ez a megoldás nekem nagyon nem tetszik:
- a kontaktjaidat rá kell bíznod valamelyik szolgáltatóra, hogy ő "őrizze",
- eszméletlen mennyiségű adathoz jutnak így egy-egy kontaktodról, minnél precizebben ki van töltve. Név, telószámok, e-mail, lakcím, stb.,
- hiszi a piszi, hogy nem nézegetik az adataimat...,
- eddig telócsere esetén minden számom a SIM-en volt, megvolt minden szám azonnal (én elfértem 250 bejegyzésben).
-
Gyurekkk
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged