Hirdetés
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
válasz
kbyte1024 #1116 üzenetére
Ha beszédhangra gondolsz, az nálam sincs a navigáció során. Tegnap egy általam jól ismert útvonalon teszteltem, nem volt rossz egy telefonos navigációtól, de némely szakaszokon nagyon meg bonyolította az amúgy egyszerű útvonalat és ez nem igazán volt logikus. És igen, a hang navigáció nagyon hiányzik.
-
dunc
nagyúr
válasz
kbyte1024 #960 üzenetére
A megoldás a ringtonnes vs. csengőhang mappa név. Angol nyelven a ringtonnes mappába másolod akkor működik, és akkor is jó marad amikor visszaállítod Magyarra.
Az ébresztés hangerejének állítása továbbra se sikerült.....Most települ egy méretes frissítés, kíváncsi vagyok rá, mi változik.
A sok szop@s ellenére ami nagyon tetszik a telefonba, hogy nekem valahogy bejön a kijelzője, a hanghívások nagyon szépen, hangosan, tisztán szólnak, a navi is rendben van!
A játékokból továbbra is csak, türkösen lehet kilépni? (redőny lehúzz, és valahova belépek.)
-
-
Polllen
nagyúr
válasz
kbyte1024 #262 üzenetére
GLS? Legutóbb elsőre nem találták meg a házat, ahová vinni kell a cuccot, nem is hívtak, nem is csöngettek be sehová. Kint van a házon a házszám...
A következő kézbesítésnél meg nem akarták oda adni anyámnak a csomagot, mert bár ő volt megadva átvevőnek, a csomagot én rendeltem és nem adhatja oda másnak... Ott volt a papperon, hogy rendelő x, átvevő (képviselő) y.
Agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen videókártyát?
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest