- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
"amit ad, azt stabilan és megbízhatóan teszi"
Ez talán Lumia 640-re(meg a generációjára) még igaz is az elavult WP8-al. Az már rég feature phone szintjén van, de tényleg elég stabil. Lumia 550/650/950 sorozatnak viszont pár stabilabb build-en kívül, amit akár napok alatt elqrt az MS, mert ugyan miért ne qrta volna el
, nem volt értékelhető állapota, mindig a használhatatlan, és a közepesen bugos között lavírozott valahol.
Anno én is addig használtam a Windows Mobile 6/SPB Mobile Shell-es kipimpelt Samsung i780-at, hogy mások már mobil múzeumban is ráuntak.
De utána a véletlenül(a rossz Mobilaréna értékelés és a fújolások ellenére is!) kiválasztott friss-ropogós Samsung Galaxy S5 Neo messze a legjobb telefon választásomnak bizonyult.
Egyébként droidra van legalább 2-3 jobb WP launcher is, ha olyanja van az embernek.
-
betegphiu
senior tag
eddig 735-öm volt, vettem 20 -ért egy 930-ast ! egyrészt ég és föld a kettő, másrészt a 930 agyonveri sebességbe még a fosdroidos galaxy tab4-et is.
ugyan így járna a kolléga ,ha 550-ről váltana 950-re.Alkalmazásokat hagyjuk is. andoidra van 1M alkalmazás,aminek a 2/3-ada felesleges és-vagy használhatatlan.
Ki mire használja a telefont...
-
Vegha
senior tag
MEEEGTALÁLTAM!!
Hátha más is kereste már (vagy csak én nem tudtam): tehát ébresztő default csengőhangját itt lehet állítani:
Personalisation->Sounds->Manage App Sounds Itt le kell menni az alkalmazáslistához (Alarms&Clock) és azokat nem csak ON/OFF állásba lehet ám tenni, hanem az alkalmazást kiválasztva megjelenik egy újabb panel ahol még van néhány beállítás, többek között a Notification sound. Ezt megváltoztatva, amikor felveszel egy új ébresztőt akkor nem kell folyton custon csengőhangot vadászni hozzá, hanem az itt beállított lesz a default. -
Till@
aktív tag
Persze, fényképeztem, videóztam telefonnal.Nekem 640 van, az se csinál ilyet,smart mini se, chuwi hi8 (2mp).Nem hiszem hogy utobbi 2 jobb lenne 😊.Ez a gyerek telefonja, pörög-forog úgy videózza magát a selfie kamerával és ott nem tapasztalható semmiféle csíkozás.Szóval én még ilyet nem láttam,pénteken vissza is viszem mert idegesít.
-
Vegha
senior tag
Igen.
Tegnap vettem egy ilyen telefont. Első nekifutásnak egész jó, bár tényleg vannak benne apró, de feltűnő bakik. Ezt pl. másoknak is csinálja ?
ha bemegyek a Settings/Privacy/Messaging-be, ott az első opció (alkalmazások engedélyezése) bekapcsolva, de alatta a különálló alkalmazásokat elkezdem kigyomlálni, akkor minden egyes gombnyomás után visszalép a főmenübe(a kapcsolás ettől még érvényesül)
-
Polllen
félisten
Ha elfogadod azt, hogy eltérnek az igények ("Mindenkinek más a preferenciája"), akkor miért zavar az, hogy ezen eltérő igények alapján hasonlítják össze a készülékeket?
Amúgy tudtommal senki sem vésett semmit kőbe, de ha mégis, priviben szívesen megnézem, hogy sikerült.
asound
Nálam a 925-n sűrűn lakott területeken olykor-olykor megakad a navi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest