Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
Teljesen eggyet értek veled nekem most lett 2éves a készülékem lehet maradinak tartanak de ez még csak a 2.okostelefonom előtte egy LG L90-es volt ami ugyan jobb volt egy csöppet de a win10 miatt cseréltem.
Eddíg meg vagyok elégedve vele én is csak a hangszóró gyengeségével küszködök de eggyütt tudok vele élni ha már 2-évig sikerült.
Az utóbbi időben sikerült 2-3alkalommal lefagyni fekete képernyővel a teló ami vagy nagysoká újraindult vagy manuálisan kikapcs és utánna semmi ment-magy rendesen az első ilyennél azt írta ki hogy a Memória kártya miatt indul ujra az utóbbi esetekben már semmit.
Lehet azért mert én eggyáltalán nem kapcsolom ki csak akkor mindul újra mikor frissül.
Személy szerint én is addíg szeretném használni míg végleg tönkre megy mert nem éri meg eladni ezt használni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest