- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
Teljesen eggyet értek veled nekem most lett 2éves a készülékem lehet maradinak tartanak de ez még csak a 2.okostelefonom előtte egy LG L90-es volt ami ugyan jobb volt egy csöppet de a win10 miatt cseréltem.
Eddíg meg vagyok elégedve vele én is csak a hangszóró gyengeségével küszködök de eggyütt tudok vele élni ha már 2-évig sikerült.
Az utóbbi időben sikerült 2-3alkalommal lefagyni fekete képernyővel a teló ami vagy nagysoká újraindult vagy manuálisan kikapcs és utánna semmi ment-magy rendesen az első ilyennél azt írta ki hogy a Memória kártya miatt indul ujra az utóbbi esetekben már semmit.
Lehet azért mert én eggyáltalán nem kapcsolom ki csak akkor mindul újra mikor frissül.
Személy szerint én is addíg szeretném használni míg végleg tönkre megy mert nem éri meg eladni ezt használni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest