- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanki
addikt
válasz
Alister71 #1040 üzenetére
Nekem háromszor volt ezzel a hibával szervizbe, elsőnek újra telepítették, nem volt jó. Másodjára semmit nem csináltak vele. Nem volt jó. Harmadik előtt reklamáltam a Microsoft-nak, küldtem videót és előre egyeztettem, hogy így vizsgálják ki. Elismerték a hibát, majd alaplapcsere.
-
dunc
nagyúr
válasz
Alister71 #972 üzenetére
Halk így-is úgy-is , akinek ez a gondja csináljon erősített ébresztőhangot!
-
K53TA
tag
válasz
Alister71 #928 üzenetére
Megint kipróbáltam a navigációs részét.
Ha a térképen a menü / utvonaltervezés menübe lépek, ott beirom az A, kezdő, aztán a B, célálomást, nem történik semmi.
Ha térképre klikelek, ugy valóban müködik, de a pontos címbeirás mégi csak jobb lenne. Meg hát minek van az utvonaltervezés menüpont, ha nem ezért? -
-
Vesztor87
senior tag
-
ceia
őstag
válasz
Alister71 #883 üzenetére
A vissza gombról a cikkíró leírta, hogy mi a baj vele. Ha minden Lumiában ilyen, hát az nem valami jó.. Bár a 640-esben WP8.1 van, ebben meg Windows 10
Nem értem miért hívják annak, amikor már van PC-re Windows 10 és a kettő aligha ugyanaz. A M$ szeret nagyokat mondani, és nagy tárhelyet foglalni
Nem vitatkozni akarok, de igenis mos. Ha nem látod a mosott részeket, tessék, segítek picit. kép Más képeken nem jön le annyira, még a buszmegállóson lehet jobban látni. Furcsamód nem a közeli dolgokat mossa el főleg, hanem a kicsit távolabbiakat. Az 5MP-hez mérten középen rendben vannak a képek, bár volt már jobb is, lásd Lumia 520.
-
maximilian4
addikt
válasz
Alister71 #827 üzenetére
Ez hatalmas kamu. A régebbi aida verzió meg Amoledet írt nekem. Hát ennek a kijelzője se nem amoled, se nem ips. Nem kell ehhez különösen jó szem, hogy megállapítsa az ember, hogy egy mezei tft kijelzőről van szó. Főleg a betekintési szögeknél látszódik (egyes szögekből szégyen egy fejlett ips kijelzőhöz vagy egy amoledhez képest) és a feketéken (ami nem fekete és olyan szintű a bevilágítás, mint mikor a belvárosból szeretném nézni a csillagokat, de a fényszennyezés miatt semmit nem látok.
).
Nekem van emelett egy amoledes telefonom és egy ips kijelzős telefonom és ebben tuti tft van.
Egyébként nekem már azóta megvan kb a telefon mióta megírtákl a tesztet és egészen sz*r. Azóta volt már egy alaplap csere, lassu, állandóan fagy, újraindul, multitask nuku, fut a háttérben egy app és egyszercsak fekete képernyő, utána még a főoldalnak is újra kell tölteni. Egy alsókategóriás androidos telefon gyorsabb ennél és stabilabb. Ez a telefon egy vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged