- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Androidot kizárt, ios drága, BB-től félek. Stabilitás és elérhető ár szempontjából a win szerintem elfogadható. Okos telefon pedig a navi, netes keresés, online chat miatt jó lenne már. Sokat járja az országot. Haladni kell neki a korral, amúgy használ gépet, jól boldogul vele.
T
-
liquidgold
tag
Aki nem nézegetni vesz telefont hanem kva sokat telefonál az elő fog fizetni. Haverom csont nélkül lebeszél 15 ezret. Vett egy korlátlan céges előfuzit 2 giga nettel asszem 16e havonta. Egy S6 ot kihozott 6e ft ért. Mennyivel értelmesebb ha vmi kártyás szart töltöget havonta tizen ezrekkel és megveszi a telefont 180e ért? Szerintem az a legszánalmasabb aki mutogatni veszi ezeket, se net se telefonálás már nem fér bele. Diákként volt utojára feltöltőkártyám.
-
mike1334
veterán
A kéepken a 650 simán elmegy felső kategóriás telónak is..és hidd el megítélik, kár ezen vitatkozni, személyes tapasztalat, lehet máshol máshogy van én ezt is elhiszem, de itt így..
Mondjuk én csak ezért nem veszek iPhone-t, de ha van wp, ami elegáns, akkor nekem elég, azon kívül mail, net, telefonálás menjen.. -
Feri bácsi
tag
Éjszaka 100%-kal tettem le, reggelre 75 volt - kiderült hogy ez magától bekapcsolja a wifi-t (már rájöttem, hogy kikapcsolható..
), meg valami frissítést is talált. Reggel frissítettem, felraktam töltőre, csak már indulnunk kellett, nem értem rá teljesen feltölteni.
Most töltőn van, de cefet lassan tölt, direkt mobilinternet, wifi kikapcs, hogy ne fogyasszon...
Komolyan mondom, eddig azt hittem, a 4G gyorsabban meríti az akksit - legalábbis az iPhone-ommal mintha ezt tapasztaltam volna. De kipróbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged