Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Látszólag nem frissít semmit, néhány alkalmazásra,amire mar próbaképpen ráböktem, hogy telepítse, kiírja, hogy már megvan, de nem látom őket sehol...Elég érdekesen viselkedik...
Szerk: Most kikapcsoltam a wifit es anélkül elindította a telepítést. De miért nem tetszik neki a wifi???
-
Vegha
senior tag
Ah! Bingó, köszi!
Már csak azt nem tudom, hogy ha új kontaktot veszek fel, hogyan lehet azt függetleníteni akármilyen (google vagy MS) account-tól. Mert jelenleg ha új névjegyet akarok rögzíteni, megkérdezi, hogy Outlook contactnak szánom-e vagy Gmail contactnak. Ezt ki lehet kerülni valahogyan hogy tényleg csak offline módban tárolja őket ? -
harkhon
tag
Huhh, köszi, nagy nehezen megoldódott, nem értem pontosan, az iCloud fiókot töröltem, és újra be kellett regelnem a gmail-os fiókomat, mint google fiók, az MS-eset valahogy nem tudom kiválasztani és így Gmail 2 néven szerepel
nade annyi baj legyen
Viszont sikerült összeszinkronizálni az email fiókot a telefonnal, most meg letöltötte az üzeneteket... ezt nem lehet kikapcsolni?
Köszi
-
harkhon
tag
Hali! nem tudom , hogy miért de átimportálta, csupán nem jelennek meg, elvileg állítottam be fiókot, legalábbis még az elején beregeltem a gmail-os címemet.
De érdekes, mert egyesével el tudom menteni a névjegyeket, rámegyek, majd kapcsolat, mentés, de az összeset nem engedi kijelölni -.- , és a profilhoz azt írja, hogy iCloud ez mi????? de ezek után megtalálom a névjegyek között.
Mert egyébként a többi is rajta van a telefonon és látja is , hogy a készüléken van, mert SIM-ről is importálhatnék, csak onnan valahova átpakolta a Viber gondolom, esetleg próbáljam meg letörölni? O.o
-
odani
tag
Köszönöm a választ!
A Viber rejtélyes módon magától megjelent, jönnek is az értesítések, a Good viszont továbbra is hiányzik. Sajnos a programban nincs ilyen opció, hogy "push notifications", csak annyit lehet ki-bekapcsolni, hogy "toast notifications", de ennek sincs hatása arra, hogy megjelenik-e a Good a Windows "értesítések és műveletek" listájában (az androidos verzióban sokkal részletesebb beállítási lehetőségek vannak, ott nincs gond az értesítésekkel). Szóval ez valószínűleg az app kiforratlansága.
-
Vegha
senior tag
-
Vesztor87
senior tag
-
csongi
veterán
Sajnos az, pedig ez mar nem a szeria eleje amit vettem.
.
Ennel tobbet vartam a Windows erzesbol, de a 10 se nyugozott le.
Ez a keszulek is valahol 30K kornyeken lesz realis aron. Figyelem mi tortebik MS fronton es varom az attorest.. Jo lenne ha lenne, kivagyok ehezve valami ujra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged