- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Ah, köszi ! Ugyan csak SD kártyára találtam exportot, de már ez is valami.
Olyat egyébként nálatok is csinál, hogy ha kábellel feldugom számítógépre és ott kezdek el fájlokat böngészni (pl. képnézegetés) akkor belassul a fájlbetöltés ? Nekem több mp-be telik mire megnyit egy fotót; videóval is szórakozik sokáig, de ha már elindult akkor lejátsza rendesen, nincsen akadás. Másolásnál sem lassú az adatátvitel, csak olyan lag-os.
-
scyllarus
veterán
Bocs, én voltam fáradt, a csempe méretét olvastam, nem a betűméretet a csempén.
A feliratozás nekem nem változtatta meg.
A 950 biztos, hogy 10-zel jött ki, összesen 2,5 Lumia jött ezzel (950/XL, 550), nem lehet eltéveszteni. Gratulálok a szolgáltató munkatársának, úgy látom, mindegyiknél ilyen jól képzettek dolgoznak... -
-
blackmajesty
aktív tag
-
Gusztáv
addikt
Ez nem így működik. Lépj be a www.outlook.hu-n azzal az MS fiókkal, ami be van állítva a telefonon, majd lépj át a People-re, ott van középen a Névjegyek importálása. Válaszd ki a legszimpatikusabb opciót (fáljból csak .csv-t tud). De az Androidos telefonon nem vol beállítva a Google fiókba való importálás, mert azt a Win 10 is tökéletesen kezeli.
Az hogy az Android hova ment, nem tudom, nem lehet, hogy rejtett mappa? -
confuser
senior tag
Egy app az áruházban. Ez a neve. De első körben inkább az outlook webes felületével kezdenék, ott nagyobb az esély a sikerre. Pont úgy, ahogy leírtad. Ha lesznek további kérdéseid, írd majd le, milyen formátumú fájlod/fájljaid vannak SD-n, mert ezt az igencsak fontos informácit még mindig nem tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged