- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
válasz
czipi11 #3289 üzenetére
8.1 vagy 10? Most épp 10 van fent nekem szóval azt tudom tutira.
Windows 10 - Gépház->Mobilhálózat és SIM kártya->1.SIM kártya beállításai(vagy épp 2.)->Legalul
Windows 8.1 - Telefon->azthiszem 3pötty-Beállítások és itt kell hogy legyen.
Másik kérdés: Megfogod az mp3 fájlodat és miután gépre csatlakoztattad a telefont egyszerűen a Telefon-Ringtones mappába húzod az mp3mat. Vagy ha csengőhang lesz akkor Ringtone Maker(#3290) draco31
8.1 - OS:8.10.14234.375
Firmware: 02063.00000.15114.43009
Windows 10et pedig az Upgrade Advisorral tudod feltenni. Preview buildeket pedig a Windows Insider appal. A legutolsó hivatalos build a 10.0.10586.494 -
Kin Tan Te
tag
válasz
czipi11 #3199 üzenetére
Nekem is két g-mail fiók van becsatolva. Két külön jelzésbeállítást enged. Nálad miért csak az egyiket engedi? Pasz.
Valahányszor becsatolok egy gmail fiókot, mindig más hibája van. Van hogy nem kapom meg a leveleket, máskor megkapom, de nincs értesítés. Máskor manuális frissítés után sem tölti le a leveleket. Nagy talány nekem ez google-fiók használat wp alatt.
Próbáld leválsztani a g-mailt, majd újra becsatolni. Többedjére nekem szokott sikerülni. -
Kin Tan Te
tag
válasz
czipi11 #3197 üzenetére
Üdv!
A kérdésed aktuális, Mivel pont ma tűnt fel nekem, hogy nagy a csönd a telefonomon e-mail vonalon, Az elmúlt két napban nem jött egy levelem sem.
Manuálisan szinkronizáltam a g-mail fiókot, de akkor sem kaptam új levelet. Ezért leválasztottam a g-mailt majd becsatoltam újra.
Ekkor beözönlött egy halom olvasatlan levél. Nem tudom, hogy miért nem szinkronizál folyamatosan a g-mail fiók. Az elmúlt napokban minden rendben volt, aztán megint butáskodik.
A hangbeállítást tudom állítani:
Gépház-> Rendszer-> Értesítések és műveletek-> Értesítések megjelenítésére jogosult alkalmazások -> G-mail.
Itt tudsz hangot is választani mellé.üdv.
K-T-T -
Kin Tan Te
tag
válasz
czipi11 #3180 üzenetére
Üdvözlet!
Win10 frissítés után volt nekem is pár köröm, mire az e-mailok rendesen szinkronizáltak.
Google fiokot csatoltam be, a g-mail miatt.
Először csak azt vettem észre, hogy az elküldött levelek mappába nem szinkronizálta be a g-mail-es fiókomból a leveleket. Ha telefonról küldtem egy e-mailt, akkor az megjelent az elküldött levelek mappában, majd pár másodperc után eltűnt és kiírta, hogy nincs mit megjeleníteni.
Minden más levelet rendben szinkronizált 2006-ig visszamenőleg, még a spam könyvtárat is.
Ekkor leválasztottam a google-fiókot, kikapcs-bekapcs, majd újra becsatoltam. Na, ekkor már beszinkronizált minden levelet rendesen, viszont most meg a bejövő e-mailokat nem kaptam meg. Csak akkor talált rájuk, ha manuálisan szinkronizáltam a gmail fiókot, pedig minden beállítást áttúrtam.
Ismét fiók leválasztás, újraindítás, becsatolás, és akkor már minden rendben volt.
Minden mappa szinkronizált és a bejövő leveleket is megkaptam értesítéssel a csempén.
Ki érti ezt? -
bepken
veterán
válasz
czipi11 #2832 üzenetére
nem valószínű, hogy ez valaha is megtörténik. a google jelenleg még keresőmotorként is "száműzve van" az edgeből. (legalábbis beállítani nem lehet)
egyébként az outlook egész jól kezeli a gmail fiókokat. nekem 3 fiók is szinkronizál folyamatosan (persze, ha az adott build nem küzd épp szinkronizációs problémákkal
jelenlegivel pl működik szépen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest