- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
ThePatriot #3334 üzenetére
A kamera jó. Mivel nem használom napi szinten, a stabilitást nem tudom, de mivel nem Rom függő a dolog, ezért megpróbálhatod megint. Azt olvastam többektől is, hogy már jó lett a W10.
Érintő nekem jó. Nem a legpontosabb (gyakorlatilag csak az 535 pontatlan, minden más Lumia kifogástalan e tekintetben... igen, még a 435 is állati pontos), de nem rossz. Két féle panel van, a CT2C és a CT2S. A kettő között óriási a különbség, az utóbbi a jó. Érdemes javítani.
-
nOvOp
senior tag
válasz
ThePatriot #3334 üzenetére
És hogyan lehet visszaállítani?
-
törölt tag
válasz
ThePatriot #3297 üzenetére
Én pc.-n raktam vissza. Letöltöttem a Windows Recovery Tool programot. Ha telepítette a gép a programot inditsd el majd kösd össze a telefont a géppel. Fel fogja ismerni és kiírja a az infókat ekkor menj az ujratöltésre és visszaáll 8.1-re.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
ThePatriot #2991 üzenetére
Tessék bevinni szervizbe. Ingyen kijelzőcsere.
-
bagoly71.
tag
válasz
ThePatriot #2991 üzenetére
"Üvegfóliát" neki (tempered glass)
Annyira nem vészes árban! Egy kis választék : ebay
-
törölt tag
válasz
ThePatriot #2698 üzenetére
Nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget, nagyon szélsőséges esetben lehet csak gondja az akksinak. Ha nem szeretnél ettől parázni cseréld le.
Nekem van itthon olyan akku amit meghajlított törött telefonból vettem ki, pont tegnap töltöttem, és nincs gondja. Esetleg ha később púposodik látványosan akkor meg nyilván csere(mondjuk egy hét alatt). -
celka5
tag
válasz
ThePatriot #2692 üzenetére
üdv
képernyő 10-el is rossz időnként.
8.1ben nem zenéltem, 10 update-el kezdtem(igaz még 10ben sem zenéltem)
(mkv videót próbáltam, nem volt hangja) -
törölt tag
válasz
ThePatriot #2692 üzenetére
Két napja jött ki új preview,próbálom felrakni de elrontottam egy lépést szóval szerencsétlenkedek. ( 8.1-re kell rakni és fast ring).
Elvileg év végén jön ki. -
kerti008
aktív tag
válasz
ThePatriot #323 üzenetére
Én a francia amazonról rendeltem, a kijelző érzékenységével semmi gondom. Igaz 4 év N900 után váltottam így összehasonlítási alapom kb. a körte meg az alma kategóriában van. Visszaküldeni a webshopba mindig valamilyen plusz költséget jelent (csomagolás postaköltség) kivéve ha be tudsz sétálni hozzájuk.
-
kerti008
aktív tag
válasz
ThePatriot #309 üzenetére
A 480p-s felvétel a telefonon abszolút nézhető, tv-n vállalható. A kijelzője szép, a színek élénkek, az érzékenysége is elmegy. Az 5" egy kézzel már nagy, sokszor kell(ene) a másik kezem is a használathoz. (villamoson) Még tanulom a képernyőbillentyűzetet néha melléütök akkor nincs esély javítani egyszerűbb törölni majd újra beírni.
4 év N900 után (dedikált billenytyűzettel) azt tudom mondani, hogy ezért az árért nagyon jó kis telefon az 535-ös. (399 Euro vs. 120 Euro) Csak attól függ mire szeretnéd használni. Az akkumlátor lehetne erősebb is. Most ott tartok, hogy kiírtottam, állítgattam a programokat és készenlétben 6 óránként kb. 10%-ot merül.
-
eurodav
újonc
válasz
Én is sajnálom, hogy ilyen alacsony felbontásban lehet videót felvenni, manapság már elvárható lenne a min. 720p. Ennyi kompromisszumot kell kötni.
A kijelző minősége, fényereje jó, érzékelése nem 100%-os, inkább olyan 95%, mint ahogy előttem is írták már. A zenelejátszó is korrekt, hangerőben is és ami engem meglepett, hogy a beállításokban van hangszínszabályzó. Nem a zenelejátszóban, de a beállításokban lévő kihat a zenelejátszóra is. És a külső hangszóró se rossz, legalábbis rosszabbat vártam. -
zorzy4
addikt
válasz
Én csak rádióval használtam, de meggyőzően jobb egy átlagos androidos készüléknél, és hangosabb, bár ott lehet "rootolni". Gondolom zene is jobb. A kijelző meglepően jó, de az érzékenység a frissítések ellenére sem igazi. De erre van a garancia, ha sokáig nem javítják, vagy nem szoftveres, visszaviszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest