Új hozzászólás Aktív témák
-
eurodav
újonc
válasz
ThePatriot #309 üzenetére
Én is sajnálom, hogy ilyen alacsony felbontásban lehet videót felvenni, manapság már elvárható lenne a min. 720p. Ennyi kompromisszumot kell kötni.
A kijelző minősége, fényereje jó, érzékelése nem 100%-os, inkább olyan 95%, mint ahogy előttem is írták már. A zenelejátszó is korrekt, hangerőben is és ami engem meglepett, hogy a beállításokban van hangszínszabályzó. Nem a zenelejátszóban, de a beállításokban lévő kihat a zenelejátszóra is. És a külső hangszóró se rossz, legalábbis rosszabbat vártam. -
eurodav
újonc
Sziasztok!
Én a tegnapi nap folyamán vásároltam a telefont MM-ban. Szerintem nagyon keveset árultak belőle, nem is értem, hogy miért hirdették meg újságban. A Lumia standra sem volt kitéve 535-ös, csak a polc alján volt "elrejtve" két darab. Egy fehér és egy fekete, szerencsére az utóbbit el tudtam hozni.
Lumia 710-ről váltottam erre, szóval tényleg ideje volt. Nagy elvárásaim nincsenek vele kapcsolatban, csak telefonálásra és netezésre használom. De tény, hogy a 710-es után nem is szólhatok egy rossz szót sem, ég és föld a kettő közötti különbség. Nem is írnék mást, mert Win 8.1-re váltva csak az elfogultság szólna belőlem, néhány hét használat után úgyis kiderül minden.
Bekapcsolás után azonnal letöltöttem az összes frissítést és az állítólagos kijelzős frissítésnél is már magasabb verziószámú van a telefonomon. Így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen lehetett a kettő közötti különbség. Ellenben így is van néha némi pontatlanság, bár úgy vettem észre, mintha tanulna a telefon és egyre jobban hozzászokna a mozdulataimhoz. Vagy csak én sem figyelek már ennyire rá... Persze számomra ez nem von le semmit az értékéből (tudom, tudom, elfogult vagyok), főleg, hogy nagy szükségem volt már kétkártyás telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest