Hirdetés
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
QwErTy42
üzenetére
Igazad van, nem értem. Azt próbáltam magyarázni, hogy én már most ezt csinálom, amit ez a szerkezet hivatott bemutatni. Igazából egy éve mióta megvan ez az android telefonom, azóta nem kapcsoltam be laptopot 10 percnél tovább. Amikor bekapcsoltam, azt is azért tettem, mert a telefonon valami tanúsítvány nincsen jelen és ezert nem tudtam egy dokumentumot megnyitni. De ez is csak azért van, mert a telefonom távolkeleti import. Ha európai lenne, akkor nem kapcsolnám be a laptopot. De rájövök milyen tanúsítvényt kell telepíteni és ez a probléma is ki van iktatva. Szóval a Microsoft fényévekkel le van maradva.
Én telefonon torrentezek, zenélek, szerkesztek csengőhangot, bankolok, nézek filmet (tableten vagy tévén), kezelek dokumentumot, szerkesztek szöveget, memot tárolok, képet szerkesztek tárolok, játszom, navigálok, zenét szerkesztek, vásárolok, ébresztek, nézem a receptet főzéskor, emailezek, netezek, stb stb. Ismételtem mindent csinálok enélkül a kütyü nélkül. Én imádtam a Microsoftot. De megelőzték őket mások. Ennyi. . Most is erről írok, miközben zenét hallgatok és semmilyen kényelmetlenség nem ér engem. És ha most engem behívnak dolgozni, akkor ugyanezt tudom csinálni kint a hóesésben a világ bármelyik pontján. Tényleg. Van már swype billentyűzet microsoftnak? Sikerült ezt a csodát több év alatt elérnie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Samsung s23 tokok
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest