- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
QwErTy42 #306 üzenetére
Igazad van, nem értem. Azt próbáltam magyarázni, hogy én már most ezt csinálom, amit ez a szerkezet hivatott bemutatni. Igazából egy éve mióta megvan ez az android telefonom, azóta nem kapcsoltam be laptopot 10 percnél tovább. Amikor bekapcsoltam, azt is azért tettem, mert a telefonon valami tanúsítvány nincsen jelen és ezert nem tudtam egy dokumentumot megnyitni. De ez is csak azért van, mert a telefonom távolkeleti import. Ha európai lenne, akkor nem kapcsolnám be a laptopot. De rájövök milyen tanúsítvényt kell telepíteni és ez a probléma is ki van iktatva. Szóval a Microsoft fényévekkel le van maradva.
Én telefonon torrentezek, zenélek, szerkesztek csengőhangot, bankolok, nézek filmet (tableten vagy tévén), kezelek dokumentumot, szerkesztek szöveget, memot tárolok, képet szerkesztek tárolok, játszom, navigálok, zenét szerkesztek, vásárolok, ébresztek, nézem a receptet főzéskor, emailezek, netezek, stb stb. Ismételtem mindent csinálok enélkül a kütyü nélkül. Én imádtam a Microsoftot. De megelőzték őket mások. Ennyi. . Most is erről írok, miközben zenét hallgatok és semmilyen kényelmetlenség nem ér engem. És ha most engem behívnak dolgozni, akkor ugyanezt tudom csinálni kint a hóesésben a világ bármelyik pontján. Tényleg. Van már swype billentyűzet microsoftnak? Sikerült ezt a csodát több év alatt elérnie?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest