Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bihariszabi

aktív tag

válasz QwErTy42 #306 üzenetére

Igazad van, nem értem. Azt próbáltam magyarázni, hogy én már most ezt csinálom, amit ez a szerkezet hivatott bemutatni. Igazából egy éve mióta megvan ez az android telefonom, azóta nem kapcsoltam be laptopot 10 percnél tovább. Amikor bekapcsoltam, azt is azért tettem, mert a telefonon valami tanúsítvány nincsen jelen és ezert nem tudtam egy dokumentumot megnyitni. De ez is csak azért van, mert a telefonom távolkeleti import. Ha európai lenne, akkor nem kapcsolnám be a laptopot. De rájövök milyen tanúsítvényt kell telepíteni és ez a probléma is ki van iktatva. Szóval a Microsoft fényévekkel le van maradva.
    Én telefonon torrentezek, zenélek, szerkesztek csengőhangot, bankolok, nézek filmet (tableten vagy tévén), kezelek dokumentumot, szerkesztek szöveget, memot tárolok, képet szerkesztek tárolok, játszom, navigálok, zenét szerkesztek, vásárolok, ébresztek, nézem a receptet főzéskor, emailezek, netezek, stb stb. Ismételtem mindent csinálok enélkül a kütyü nélkül. Én imádtam a Microsoftot. De megelőzték őket mások. Ennyi. . Most is erről írok, miközben zenét hallgatok és semmilyen kényelmetlenség nem ér engem. És ha most engem behívnak dolgozni, akkor ugyanezt tudom csinálni kint a hóesésben a világ bármelyik pontján. Tényleg. Van már swype billentyűzet microsoftnak? Sikerült ezt a csodát több év alatt elérnie?

Új hozzászólás Aktív témák