- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
mindig van kifogás, mindenkinek fáj, ha dolgozni kell, pláne, ha változtatni.
itt igazából arról van szó, hogy most ezzel a cikkel fény derült egy nyomós okra azügyben, hogy miért nem történt semmi érdemi változás a témában.ennyi idő alatt mindent le lehetett volna küzdeni, ha a vezetés kellőképpen eltökélt. csakhogy a vezetés kellőképpen eltökélt a má$ik irányba.
-
bambano
titán
ezt kellene megérteni végre mindenkinek, hogyha a kormány rendelete az odf-et nevezi ki hivatalos formátumnak, akkor nem az lo nem kompatibilis az mso-val, hanem az mso a nem kompatibilis a rendelettel.
"a legfontosabb, a desktop alkalmazások (és játékok) 9X%-a ne kizárólag Windows-ra készüljön.": amennyi ideje foglalkozik a kormány a nyílt szabványokkal, annyi idő alatt mindent át lehetett volna írni linuxra.
(#74) DS39 "Az Android nem Linux!!": hanem mi? windows phone?
-
Egon
nagyúr
Én idén próbáltam, az egyik alvállalkozó részben abban dobott át egy vizsgálati jelentést (a kimutatás részét). Egy óra szenvedés után, sikítva menekültem az Excelhez, mivel képtelenség volt normálisan megformázni a kimutatást.
Az MS Office-ban is számtalan, hajtépést okozó f*szság van, de sajnos az LO túltesz rajta, nekem legalábbis ez a véleményem (tavaly december óta párhuzamosan használom mindkettőt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest