- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Én idén próbáltam, az egyik alvállalkozó részben abban dobott át egy vizsgálati jelentést (a kimutatás részét). Egy óra szenvedés után, sikítva menekültem az Excelhez, mivel képtelenség volt normálisan megformázni a kimutatást.
Az MS Office-ban is számtalan, hajtépést okozó f*szság van, de sajnos az LO túltesz rajta, nekem legalábbis ez a véleményem (tavaly december óta párhuzamosan használom mindkettőt). -
Egon
nagyúr
A 80 rugós példa magánember volt.
A Linux desktopot üzemeltetni is kell, support sem árt rá, és az Enterprise Linuxok nem 0 Ft-ba kerülnek.
Nem a mocskos praktikák miatt veszik/használják, hanem mert a Win van elterjedve, és annak esélye, hogy a Win-re írt programok fussanak Windows alatt, közelít a 100%-hoz. Linuxon meg nem.
Még mindig a desktop a példa, ami ki is volt emelve, baromira nem releváns, hogy a kenyérpirítón mi fut. Kb. olyan ez az "érv", mint valamelyik autógyártó reklámja, hogy terepjárót kell venni, mert a világ útjainak több mint 99%-a földút. Jah, baromi releváns ez mondjuk Bp. belvárosában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest