- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
"Az úszás, ha nem szabad strandon végzed pénzbe kerül" - Na igen csak nem mindegy mennyibe. Ha egy teljes havibérlet kerülne ennyibe nem zavarna annyira.
"Ellenben ingyen lehet futni, stb-stb, ha valaki sportolni szeretne." - Jó, kapok új térdet a futáshoz? Évekig masszívan fociztam, a térdeim teljesen ki vannak, a futástól sem lehet csodákat várni. Az úszásban az a legjobb, hogy leveszi a terhet az ízületekről, átmozgat tetőtől-talpig és még csak nem is lesz az ember büdös a végére.
-
Xaels
félisten
Igaz "alkalmas"-at akartam írni. Szerintem meg az az 1500Ft igen is sok. Van olyan nap amikor 500Ft-ból gazdálkodom
"Több helyen lehet valóban úszóbérletet vásárolni, amivel mondjuk nem engednek be a szaunába, és 2 órát lehetsz bent... Illetve néhol megszabják, hogy csak este 6 után v reggel 9-g..." - Itt jön képbe az, hogy nekem általában már javában pörög a munkaidőm a megszabott időpontokban így nekem az kiesik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged