Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
"Az úszás, ha nem szabad strandon végzed pénzbe kerül" - Na igen csak nem mindegy mennyibe. Ha egy teljes havibérlet kerülne ennyibe nem zavarna annyira.
"Ellenben ingyen lehet futni, stb-stb, ha valaki sportolni szeretne." - Jó, kapok új térdet a futáshoz? Évekig masszívan fociztam, a térdeim teljesen ki vannak, a futástól sem lehet csodákat várni. Az úszásban az a legjobb, hogy leveszi a terhet az ízületekről, átmozgat tetőtől-talpig és még csak nem is lesz az ember büdös a végére.
-
Xaels
félisten
Igaz "alkalmas"-at akartam írni. Szerintem meg az az 1500Ft igen is sok. Van olyan nap amikor 500Ft-ból gazdálkodom
"Több helyen lehet valóban úszóbérletet vásárolni, amivel mondjuk nem engednek be a szaunába, és 2 órát lehetsz bent... Illetve néhol megszabják, hogy csak este 6 után v reggel 9-g..." - Itt jön képbe az, hogy nekem általában már javában pörög a munkaidőm a megszabott időpontokban így nekem az kiesik
-
Xaels
félisten
válasz
szcsaba1994 #9 üzenetére
Igen, ha az orvos hajlandó ilyenre illetve arra is van valami szabályozás. Ha ilyen egyszerű lenne mindenki úszni járna.
-
Xaels
félisten
válasz
szcsaba1994 #4 üzenetére
Azzal egyet értek, hogy ez a "játék" szánalmas és semmi másra nem jó, csak valamelyik kiadónak a zsebét megtömni.
"Akinek van pénze kinectre+a játékra annka van pénze uszodára is." - Jah csak nem biztos, hogy van ideje elmenni abba az uszodába, ahol a normál 10napos bérlet nem 15.000Huf. [link] Én is akartam menni úszni, de ennyim nincs erre havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged