- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
Hogy lehet egy játékot "fémjelezni"?
-
Anubiss
tag
válasz
- = Zk = - #33 üzenetére
Vagy radioaktív hűtővizet, hogy úszkálj benne...
-
RexpecT
addikt
Ettől sz*rabbat nehezen lehetne elképzelni
.
-
XuChi
addikt
Az első videóban mintha a karakter nyeklene nyaklana össze vissza. Pattognak a végtagjai. Ez elég gagyi így
).
-
azért megnéznék egy fejest a tv be
-
harry3
őstag
Sok értelmét nem látom, mert e nélkül is meg tudok állni, aztán kalimpálok egy percig és kész is első lettem.
-
Polllen
félisten
-
Manbal
senior tag
Sportot imitálni kinecttel? Főleg úszni?
Inkább menjetek el úszni, 1000x többet ér!
-
Xaels
félisten
"Az úszás, ha nem szabad strandon végzed pénzbe kerül" - Na igen csak nem mindegy mennyibe. Ha egy teljes havibérlet kerülne ennyibe nem zavarna annyira.
"Ellenben ingyen lehet futni, stb-stb, ha valaki sportolni szeretne." - Jó, kapok új térdet a futáshoz? Évekig masszívan fociztam, a térdeim teljesen ki vannak, a futástól sem lehet csodákat várni. Az úszásban az a legjobb, hogy leveszi a terhet az ízületekről, átmozgat tetőtől-talpig és még csak nem is lesz az ember büdös a végére.
-
hemaka
nagyúr
micsoda hülyeség ez, röhej. Inkább menjen el és ússzon egyet egy uszodában. Mintsem ott vergődjön a tv előtt.
A táncolós játék nem rossz, de ez nevetséges. -
Xaels
félisten
Igaz "alkalmas"-at akartam írni. Szerintem meg az az 1500Ft igen is sok. Van olyan nap amikor 500Ft-ból gazdálkodom
"Több helyen lehet valóban úszóbérletet vásárolni, amivel mondjuk nem engednek be a szaunába, és 2 órát lehetsz bent... Illetve néhol megszabják, hogy csak este 6 után v reggel 9-g..." - Itt jön képbe az, hogy nekem általában már javában pörög a munkaidőm a megszabott időpontokban így nekem az kiesik
-
Polllen
félisten
Ez a játék tényleg egy marhaság...
Talán 10 alkalmas bérletet akartál írni?
Alkalmanként 1500 HUF... Nem vészes, de ne felejtsd el, átlalában ennyiért már benne van a szauna és nincs időlimit... Több helyen lehet valóban úszóbérletet vásárolni, amivel mondjuk nem engednek be a szaunába, és 2 órát lehetsz bent... Illetve néhol megszabják, hogy csak este 6 után v reggel 9-g...
-
GoldenJ
tag
Ez valami klónozós, emberkísérletes, mutációs játék lesz
-
válasz
Mártógyurma #14 üzenetére
-
Na ez már tényleg a "beteges" kategória
-
Mártógyurma
tag
válasz
Ateszzero #11 üzenetére
Másik fórumban a napokban fejtettem ki a Kinect-ról a negatív véleményem. Jól lehúztak páran.
Azzal érveltek, hogy tény, hogy vannak már igazán jó játékok Kinectre, és még csak most jön a java.
Nem volt már kedvem viszaírni, hogy példát is írjon már legyenszíves. Mert amit én eddig Kinect-ből láttam, (testközlből is) szánalmas lagparádé. Nem véletlen, hogy a most bejelentett Kinectet támogató HC címek (Forza,Mass E.3) is mind csak valamiféle "pluszt"
funkcióhoz használják(fejmozgatás,parancsosztogatás), teljesértékű kontrollerként egyik cím sem támogatja. Ez van; az ötlet jó, a megvalósítás gyenge. Ennyi. Mondjuk ez áll a Wii-re is, de azzal a különbéggel, hogy mégiscsak az a gép a mozgásérzékelős technika úttörője.
Engem csak az zavar az egész dologban, hogy Az MS mindent összeigérgetett( nem észrevehető lag, driverfissítés, HC játékok támogatása), de látszik már az eddigi kínálaton
is, hogy az egészből nem lesz komolyabb cucc. A hülyék meg védik (olyan is akinek nincs). De arra azonban kiváncsi lennék, hogy akinek van ; Mióta megvan neki; milyen a megoszlás a Kincet játékokra és a sima Hc játékokra áldozott ideje között. Van egy sanda gyanúm, hogy hasonlóan a Wii-hez; az első 3 nap csodája után a Kinect is a periféria szélére kerűl. -
LackoMester
addikt
Ekkora marhaságot, okés, h. gyorsúszás a levegőbe, de akkor mi van a hátúszással, az érdekes lehet.
-
Xaels
félisten
válasz
szcsaba1994 #9 üzenetére
Igen, ha az orvos hajlandó ilyenre illetve arra is van valami szabályozás. Ha ilyen egyszerű lenne mindenki úszni járna.
-
Ateszzero
őstag
Valahogy eddig nem nagyon produkáltak normális, (nem 20 perces) játékot kinect-re.
Valahogy mindet csak kipróbálnám, nem érzem a késztetést hogy meg is vegyem. Akár napokig hetekig elszórakozhatok vele? Ezekkel nem igen lehet. -
zazahoho
őstag
eladásokban biztos a az első helyen lesz hónapokig
-
Xaels
félisten
válasz
szcsaba1994 #4 üzenetére
Azzal egyet értek, hogy ez a "játék" szánalmas és semmi másra nem jó, csak valamelyik kiadónak a zsebét megtömni.
"Akinek van pénze kinectre+a játékra annka van pénze uszodára is." - Jah csak nem biztos, hogy van ideje elmenni abba az uszodába, ahol a normál 10napos bérlet nem 15.000Huf. [link] Én is akartam menni úszni, de ennyim nincs erre havonta.
-
Anubiss
tag
Ebben is 6 karja meg 4 lába van, mint élőben?
-
havasa
aktív tag
Az ilyen próbálkozásokról valamiért mindig ez ugrik be: [link]
-
szcsaba1994
tag
Mine úszásszimulátort csinálni? Akinek van pénze kinectre+a játékra annka van pénze uszodára is.
-
Gergosz2
veterán
ez nem az a kábszeres úszó? o.O
-
heihachi
addikt
Ez baromi szánalmas
-
Kanczy
veterán
Hát ez teljességgel elborult... mi a szarért akarnék a tv előtt úszást imitálni? Néhány sportnál még érthető, hogy játékba ültetik, de ez? Komolyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- EA Sports WRC '23
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest