Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoleee83 #2838 üzenetére
Igen kell vigyázni, ha az aksiteljesítmény számít. Miui 12.5-ön vagyok és még nem frissítettem miui 13-ra.A tapasztalatok szerint sokat romlott az aksi teljesítménye a miui 13-al.A miui 13.0.4-el javítottak a helyzeten, de még így is jelentősen elmarad a 12.5-ön tapasztalhatótól.
-
Zoleee83
addikt
válasz
snecizero #2836 üzenetére
Köszi! És beyruth82 neked is!
Nem szeretnék Samsung-ot, kedvelem a Miui rendszerét, illetve kell az infra is, a 8Gb vs 6 Gb Ram is a 11T mellett szól, ahogy a 67W-os töltés is.
Egyedül a hátlappal nem vagyok kibékülve, az 5G NE matt hátlapja jobban tetszik, de ez van , majd teszek rá tokot. Frissítésekkel kell még vigyázni 11T esetén? -
Zoleee83
addikt
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE és Xiaomi 11T között szeretnék választani, árban nincs nagy különbség köztük ~10-15k.
Jól gondolom hogy minden paraméterében jobb választás a 11T?
Erre is érkezik a 3 fő verzió?
Egy öreg Xiaomi Redmi 4x-et vált majd.. -
raziel01
veterán
Azért az durva, hogy az értesítések hangerejét nem lehet külön állítani. 11T pro-ban ez zavar.
De árban nincs elszállva szal egész korrekt telefon. -
wysless
csendes tag
válasz
zsolosz #2829 üzenetére
A harman/kardon rendszer tényleg nagyon adja, még basszus is tapasztalható benne.
Viszont ami engem nagyon zavar, nem tudom ti találkoztatok-e vele, hogy mikor beköltöztem akkor egész finoman tudtam állítani a hangerőt, majd utána 1-2 hónappal később valahogy olyan mintha kiesett volna egy hangerőszint a telefonból. Lefekvés előtt mindig azon a szinten hallgattam a BT-on az erősítővel, és az egyik media hangerő állásban nagyon halk, ha a következő (eggyel magasabb) hangerőre rakom akkor meg már túl hangos. (és nem én vagyok túl érzékeny). De az az érdekes, hogy másik telefonjaimnál is (xiaomi) volt ilyen de én valahogy a ROM főzésnek tudtam be ezt az egészet (xiaomi.eu volt mindigis). De most lusta voltam lecserélni a romot, és meglepve tapasztalon hogy out-of-box is így csinál a 11T Pro. Sajnos azt vettem észre most ettől függetlenül, hogy nagyon romlik a Xiaomi telefonok minősége, és az árat meg elég durván emelik...
-
zsolosz
tag
Én az audió rész miatt választottam a 11T Pro-t. Bíztam a Harman Kardon-ban, és tényleg nagyon jó is... Sokat hallgatom Bluetooth kihangosítón(FiiO BTA30) keresztül a hifin, és teljesen vállalható. Ma reggeltől pedig működik a VoWifi is, pedig eredetileg a Telenortól származik, és Telekom kártya van benne.
-
válasz
hallerlaller #2827 üzenetére
Elfogadom inkább a helyzetet, jó ez így. Annyira hangos már, hogy max hangerőn a legnagyobb forgalomban is hallom a zenét.Minden másban nagyon elégedett vagyok a telefonnal. Örülök, hogy 11T Pro-ról váltottam 11T-re.Az aksi teljesítménye nagyon jó ami nekem a gyors sebesség mellett a legfontosabb.Tegnap fotózgattam vele és nappali fényben nagyon jó képeket csinál, ugyan olyant mint a pro változat. 130 ezerért vettem 2 év garival, nincs részletfizetés.Visszakaptam 58 ezer forintot a vodátol a 11T pro-ra befizetett reszleteket, úgyhogy most fél évig telefonszámlát se kell fizetnem.Túl tökéletes lenne minden ha még a hang is olyan jó lenne mint a 11T Pro esetében. 😀
Ennél többet tényleg nem akarhatok már. 🙂 -
-
g0ly02
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2814 üzenetére
Indonéz régió volt írva régebben, én arra váltottam és működik. Eddig az autóban 16 körüli hangerőn szólt bt-n, most 8-nál hangosabbra csak letekert ablaknàl kell tekerni.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
11T Pro telefonálás közben halkabb mint a Samsung A21S volt. Van valami okosság, hogy hangosabb legyen? -
Úgy látszik akkor én megint egy hibás darabot fogtam ki.Mint eddig egész életemben minden xiaomi telefon esetén. 11T-nél a bt hang,11T Pro-ban az aksival, Mi 5S Plusnál a kamerával, Redmi note 2-nél megint csak az aksival voltak gondok.Pont mindig egy hibás darab került hozzám minden telefonból 😂😂😂
Ja persze.
Szerintem ha nálad ez szól a legjobban akkor a többi telefon olyan is lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest