- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbéla
csendes tag
válasz
moleculez #16 üzenetére
Szia / Sziasztok,
tudnál/tudnátok mondani pár appot a sajátján kívül amivel működik? Kersetem de nem igazán működött egyikkel sem: vagy nem csatlakozott, vagy ha csatlakozott is nem csinált semmit.
Egyébként maga a karkötő jól működik, a vibernél sajnos nem működik az értesítés, bezzeg a facebook az megy.
A lépéshosszt kellene beállítani normálisan, de az app-ban nem lehet.
Köszi előre is a segítséget.
üdv, András -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Én elsősorban azért venném meg ezt, mert lehet vele zenelejátszást vezérelni. Akinek van, esetleg még iOS-en is használja, tudna tapasztalatot írni erről (mármint a zenelejátszásról). Érdekel még a vízállósága, illetve, hogy meddig bírja egy töltéssel, most más nem jut eszembe.
Emellett látom ajánlgattok más márkákat is, ha tudna valaki ajánlani olyat, amit zenelejátszót vezérli, az jó lenne.
Köszönöm!
-
Szabcsizz
őstag
Pont,hogy te eteted a trollt...
Ki mondta,hogy dolgozz 12 órában,vagy akár másodállást/gyerekeket vállalj.
Szerintem senki sem tartott pisztolyt egyikőtök fejéhez sem.
Attól mert nektek nincs szabadidőtök,nyilván másnak se lehet.
21 évesen 8 órát dolgozok egy nap,és eltartom magam.
Gondolom ez teljesen felfoghatatlan számotokra..
Öcsém,ezt a szűk látókörűséget..Kemeh : ismerősnek ugyanez a baja,csak ott Huawei P9 van.
Holnap találkozok vele,megkérdezem jutott e valamire. -
Kemeh
csendes tag
Sziasztok,
én most vettem egy Mgcool band 2 órát. Egy kérdésem máris adódik... Nem tudom pároztatni a telefonommal. A szoftvert telepítettem. Bluetooth be. Kiírja a szoftver a telefonon, hogy connected device és az óra neve, de felette csak "keresés" megy és Connecting felírat váltogatja a Dis.... felíratot. De az órán azt jelzi, nincs kapcsolat.
Mit csinálok rosszul? A telefon az egy Note3-as.
Köszi előre is! -
User64476
őstag
válasz
Fitzgerald #25 üzenetére
Vállalj másodállást, meg gyereket, majd meglátjuk mire csinálsz időt.
-
ViSAS
senior tag
"[...] az sem zavarja, ha fél órán keresztül konstans 150 (zsírégető tartomány) a pulzusunk."
150-es pulzusnál biza' van égetés, csak nem zsír vész oda, hanem már az izom.
-
Dominó85
addikt
válasz
vilmose33 #20 üzenetére
Annyiért nagyon jó vétel volt.
Ezért nincsen nagyon a tudásához és árához mérten vetél,társa az MI Band 2-nek. Ugyan van előnye az Mgcoolnak is (számkijelzés, edzés mód). De sejtem hogy az MI Band 3-ban már majdnem minden benne lesz, amiket a 2-es tulajok hiányolnak (dinamikus pulzus mérés, vérnyomás, véroxigén, gps, kerékpározás/🏊)
-
Dominó85
addikt
Köszönöm szépen a tesztet, jó volt olvasni. A termékről csak annyit, hogy 5-6 ezer forintért az ára rendben van. Ugyanakkor attól függően, kinek mire kell, mégis inkább egy Mi Band 2. Azt a pár ezer forint felárat hatványozottan megéri. És ahogy többen is írták AliceWake kicsi kacsóján is jobban nézne ki, mondjuk egy camouflage szíjjal.
-
evooo
aktív tag
Kínszenvedés végigolvasni a tesztet.
-
szami777
addikt
válasz
User64476 #13 üzenetére
Kinek van ideje este leülni a tv, vagy a gép elé?
Kinek mi, nem is értem a kérdésedet...szűk látásra enged következtetni.A teszthez:
Nem rossz ez, lehet ilyen lesz a köevetkezöm.Jelenleg egy id 107-et használok, az fele ennyibe kerül, de kevesebbet is tud, viszont egy éve használom és kutya baja. Szerintem jól lőtték be az árát ennek is. -
User64476
őstag
Kinek van minden nap egy órája konditermezni?
-
tonerz
aktív tag
Ez elég vékony ennyiért.
A miBand2 szvsz köröket ver erre, és minimális az árkülönbség. -
moleculez
veterán
Volt ilyenem, csak más volt ráírva, van pár néven tele az eBay/Amazon vele.
Arra volt jó, hogy rájöjjek, az értesítések jól jönnek a csuklomon néha, de akkor nagyon.
Akkor raktam félre, nevetve, mikor az asztalra lerakva nekiállt pulzust mérni, és sikerült (!), 87-es pulzust mérni a faasztalnak. (Üres volt terítő nélkül)
De azóta van Gear Fit2, más liga. -
*Mukeey*
addikt
Ezeket a márkaneveket kik találják ki...
Marketing èrzèk nulla,nem tudom elkèpzelni,hol van ennek az mgcool-nak jó csengèse😏 -
oriic
HÁZIGAZDA
Kapott talan a Mi Band 2 egy kicsit gyengebb kihivot? Mondjuk az nekem jobban bejon.
-
Wesder
titán
Inkább a MiBand2 egy tizesèrt itthonról.
-
AGE-T
őstag
Van bármi értelme a cuccnak, ha úgy is ott van a lépésszámláló, hr mérő a kondigépben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Elephone almárkájának aktivitáskövetője nem egy komplex darab, a kapcsolódó mobilalkalmazás fapados, de legalább nem kényelmetlen a kütyü, aránylag pontos és tényleg olcsó.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest