Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
találtam már anno... csak elqrtam
azt hittem, hogy elmúltak az érzelmek és fűtött a kalandvágy és elhagytam... pedig könyörgött, hogy adjak esélyt kettőnknek
szemét f@sz voltam... igaz, hogy utána 10szeresen visszakaptam az élettől... amikor meg már újra akartam volna vele a kapcsolatot, már ő nem akarta
pedig miatta simán csináltam olyat, hogy elindultam 14:00kor kecskemétről debrecenbe, hogy 19:15kor találkozhassak vele pár percre (nyári táborban volt, én meg kiderítettem, hol is van pontosan...) de akkor is nemet mondott... én meg reggel 5ig csöveztem a városban és 10:00 után értem haza... csomó hasonlót csináltam miatta, de nem tudtam bizonyítani...
pedig még akkor is szeretett... ennek már kb. 7 éve...próbálom pozitívan felfogni a dolgot és úgy hozzáállni... így vele is könnyebben összejöhetek újra, mert senki nem szeret mondjuk egy depressziós emberrel lenni... ha meg nem jön össze, akkor idővel lesz más... 26éves vagyok... nem késtem még el szerintem semmivel... most már kezdem látni a fényt az alagút végén... jó messze van... aztán majd kiderül, hogy vonat, vagy sem

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
azt hittem, hogy elmúltak az érzelmek és fűtött a kalandvágy és elhagytam... pedig könyörgött, hogy adjak esélyt kettőnknek