- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Most perpill nem tudok, de fél éve az akkori konfigom nem tetszett az Ubuntu 7.04nek és a 7.10nek. Az AGP-s 2600XT-m meg csak szemfolyatósan ment. Próbáltam belenyúlni abba amikbe kellett az általám talált fórumok szerint, próbáltam kicsomagolás-fordítás-meg nem tudom micsodákat leírások szerint, de csak szemfolyatós üzemmód volt 3D gyorsítás nélkül. Biztos nem megoldhatatlan volt ez, de én akkor nem találtam rá semmit pár nap alatt, anyámnak meg kellett a gép használhatóan.
(#157) rollins: Vannak akik szeretnek mindenbe belenyúlni... Van aki gépépítés és OC, van aki a wint és szétszedi vlite és hasonlókkal, stbstb. Nem azt mondom hogy kernelt fejleszt, hanem azt hogy fogja magát, és "jéé ha ezt itt átírom akkor ez történik húú, akkor tőcsük le azt meg azt, amazokat cseréjjük ki, ezt még írjuk át... áááá nem működiiik"
-
Khan13
senior tag
Nekem az átlag felhasználó az, aki kb: Office-t használ, böngészőt használ, játszik. Az, hogy Te máguskodsz, az nem feltétlenül átlag használat : )
Más feltelepíteni egy drivert valami eszközhöz, és más kicserélni a kernelt. Szerintem. Józan paraszti ész az rendben van, az utána olvasás is egy darabig, csak nem mindig lehet mindent megtalálni, és mindig a kezdők (pl én) botlunk olyan hibába ami nincs is : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Scum
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest