Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Most perpill nem tudok, de fél éve az akkori konfigom nem tetszett az Ubuntu 7.04nek és a 7.10nek. Az AGP-s 2600XT-m meg csak szemfolyatósan ment. Próbáltam belenyúlni abba amikbe kellett az általám talált fórumok szerint, próbáltam kicsomagolás-fordítás-meg nem tudom micsodákat leírások szerint, de csak szemfolyatós üzemmód volt 3D gyorsítás nélkül. Biztos nem megoldhatatlan volt ez, de én akkor nem találtam rá semmit pár nap alatt, anyámnak meg kellett a gép használhatóan.
(#157) rollins: Vannak akik szeretnek mindenbe belenyúlni... Van aki gépépítés és OC, van aki a wint és szétszedi vlite és hasonlókkal, stbstb. Nem azt mondom hogy kernelt fejleszt, hanem azt hogy fogja magát, és "jéé ha ezt itt átírom akkor ez történik húú, akkor tőcsük le azt meg azt, amazokat cseréjjük ki, ezt még írjuk át... áááá nem működiiik"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest