- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Nincs mit ezen átgondolni. Sokkal szinpatikusabb számomra a G6, mint az Snyóc. Soha nem adnék ennyi pénzt telefonért. De egy olyan univerzumban, ahol adnék, egyértelműen a G6ot venném. Annak legalább telefon kinézete van és nem olyan, mint egy nyalóka... A büdös életben nem vennék ilyen görbe kijelzős vackokat.
Nekem szerencsére a 20 év alatt egy telefonom sem tört össze, soha nem kellett kijelzőt cserélnem. Úgyh az sem érdekel, ha betonból van egy telefon kijelzője... -
Blizzardking
őstag
Az egy tök életszerű helyzet, hogy a napon áll a kocsim, ahol sikerült helyet találni, én beülök, előtte a zsebemben volt a teló. Netán használtam épp pár perccel ezelőtt. Navigálni akarok, és 60 fok van a kocsiban, ezért rányomom a klímát hogy indulni tudjak. Nekem naponta több ilyen szitu van. Azért ez nem "bepanírozás"
-
somogyib
őstag
-
Xray-1
tag
Az S6 készülékem hazafelé kocsiban ragacsos ablak tartón volt. Töltöttem közben, kamerázta a forgalmat, meleg volt, sütötte a nap is.
Hazaérkezéskor le akartam venni, erre rommá tört a hátlap, 10 darabra, ahogy elvettem a tartóról.Megetettem volna a darabokat azzal, aki kitalálta, hogy egy teló elöl hátul üveg legyen.
Ez volt az utolsó Samsung telóm. Csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest