Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Tök egyértelmű, hogy a csúcs termékvonalon a gyártók nem műszaki cikket adnak el, hanem valamiféle identitástudatot. És még rá is játszanak arra hogy minél hamarabb szarrá menjen, és még tokba se tudd tenni. Egy Fiskars fejszénél miért nem számít hogy milyen gyönyörű az íve? Mikor lényegült át a teló használati eszközből cipő kiegészítővé? Miért kötjük meg azt a kompromisszumot, hogy lassan már használni sem lehet normálisan? Meddig magyarázzuk meg mindenről hogy user error? Mi a baj a műanyag hátlappal? Vagy a fémmel? Vagy a gumival? Ha az én telóm ripityára törne attól hogy ráfújok hideg levegőt, úgy b@sznám a földhöz hogy kráter maradna a helyén, és azt a gyártót tiltólistára tenném azonnal. Kb ez a véleményem a hőtan és a használati eszközök kapcsolata témakörben.
Hiei11 - Csak húzni akartalak. Azt hittem vicces lesz. Bevallom még lassítva is megnéztem, úgy még drámaibb.
Azt áruld már el légyszi (vagy bárki más) miért folyton az LG-vel jön mindenki? Sose hozom szóba, semelyik topikban, de mégis mindig azzal hasonlítják össze. Ez valami országhatárokkal összefüggő dolog..? -
Teal'C
veterán
Ez tény de sajnos erre gondolni kell, és főleg egymás hibáiból kárából kell tanulnunk. De egyesek ezt nem fogadják el és szerintük a gyártó tehet mindenről, de kérdem én ha mondjuk veszel egy drága inget és rajtafelejted a forró vasalót és kiég akkor az ing gyártója a hibás, vagy esetleg a vasaló gyártója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest