Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
Blizzardking #57 üzenetére
Ja de a klímát rögtön bekapcsolod nem várod meg míg mesül a mobil az ablakban.
-
Teal'C
veterán
válasz
Blizzardking #54 üzenetére
Nem gond. Amúgy az utolsó telóm amit eltörtem vagy sérülést okoztam az a HTC HD2-m volt(nem fikázás imádtam) 30cm ről esett le persze tok és fólia nélkül és akkor még nem voltak specko üvegből még maki sem volt nem hogy gorilla. Szóval akkor megtanultam nem dobáljuk a telefont mindig rakunk rá tokot fóliát. Ebay a barátunk veszek itthon valami gagyit olcsón míg megjön a másik, mindig ugyan abban a zsebben tartom a mobilt és semmi mást nem teszek mellé (aprót, kulcsot, öngyujtót, még a cigis dobozt sem rakom mellé) ja és minden nadrágnak mielőtt megveszem át kell esnie az aktuális telefon teszten magyarul kényelmesen el kell férni a zsebben. De pl. egyszer sem vettem üvegfóliát nem szimpatikus főleg edge-n. Amúgy meg hőtan ide vagy oda semilyen műszaki terméket nem teszünk ki sugárzó hőnek úgytudom, bár én is az ablakban tartom a telót a tartóban.
Amúgy amit kérdezel Samu kontra Lg szerintem azért is van mert a műszaki és egyébb területeken ők vannak legtöbbet szembe állítva lásd TV,Hűtő,Mikró,Mosógép stb... szinte mindenhol ott vannak a napi tudatban ráadásul egy azon országból.
-
Teal'C
veterán
válasz
Blizzardking #35 üzenetére
Aha és ezzel mi volt a célod, bebizonyítod hogy te is vagy akkora bal-asz hogy elhiszed hogy egy műanyag fóliát zafírral vontak be és láss csodát ég a műanyag, hűha! Kemény teljesítmény. Vagy most megint vegyük elő a Note7-et? Az kicsit unalmas már, majd ha az LG nem lesz ilyen vagy hasonló hibálya akkor te legyél az első ki ráveti a követ jó! Komolyan mondom ,hogy egyszer összeülhetnénk páran sörözni mert mindig látatlanban vitázni unalmas már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest