- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Az egy tök életszerű helyzet, hogy a napon áll a kocsim, ahol sikerült helyet találni, én beülök, előtte a zsebemben volt a teló. Netán használtam épp pár perccel ezelőtt. Navigálni akarok, és 60 fok van a kocsiban, ezért rányomom a klímát hogy indulni tudjak. Nekem naponta több ilyen szitu van. Azért ez nem "bepanírozás"
-
Blizzardking
őstag
Tök egyértelmű, hogy a csúcs termékvonalon a gyártók nem műszaki cikket adnak el, hanem valamiféle identitástudatot. És még rá is játszanak arra hogy minél hamarabb szarrá menjen, és még tokba se tudd tenni. Egy Fiskars fejszénél miért nem számít hogy milyen gyönyörű az íve? Mikor lényegült át a teló használati eszközből cipő kiegészítővé? Miért kötjük meg azt a kompromisszumot, hogy lassan már használni sem lehet normálisan? Meddig magyarázzuk meg mindenről hogy user error? Mi a baj a műanyag hátlappal? Vagy a fémmel? Vagy a gumival? Ha az én telóm ripityára törne attól hogy ráfújok hideg levegőt, úgy b@sznám a földhöz hogy kráter maradna a helyén, és azt a gyártót tiltólistára tenném azonnal. Kb ez a véleményem a hőtan és a használati eszközök kapcsolata témakörben.
Hiei11 - Csak húzni akartalak. Azt hittem vicces lesz. Bevallom még lassítva is megnéztem, úgy még drámaibb.
Azt áruld már el légyszi (vagy bárki más) miért folyton az LG-vel jön mindenki? Sose hozom szóba, semelyik topikban, de mégis mindig azzal hasonlítják össze. Ez valami országhatárokkal összefüggő dolog..?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged