Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
válasz
papamaci791 #131 üzenetére
Négy féle variációban lehet használni,valamelyikben biztosan jó. Én kézben tartva hátra hajtom a fedelét.
-
patow
senior tag
Megjött a az általad javasolt tok és fólia 8+5 euroért hong kong -ból .Tetszik és praktikusan lehet használni. Egy kicsit tuningoltam rajta úgy hogy vettem egy fém érme nagyságú mágnest amit beépitettem a tokba a megfelelő helyre, és igy amikor kinyitom a tok fedelét akkor bekapcsolja a kijelzöt, Igy kényelmesebb használni.
-
patow
senior tag
válasz
DoItYourself #117 üzenetére
Szinte teljesen , hossza ,szélessége jó . A két sarkából kel egy hangyányit szabni, de lehet hogyha nagyon pontosan sikerül feltenned akkor még szabni sem kel . A kamera kivágás is jó. Én itt vettem---http://aprod.hu/hirdetes/1db-asus-nexus-7-tablet-kijelzovedo-folia-IDW7dx.html#ef8c28204c
-
patow
senior tag
Valóban karcáló az előlap? A mobilarénások azt mondják ,de én elég sok tesztet néztem meg de, sehol nem irtak róla.
-
patow
senior tag
válasz
DoItYourself #99 üzenetére
Ebay-on itt rendeltem fóliát--http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.Xasus+memo+pad+hd7+&_nkw=asus+memo+pad+hd7+&_sacat=0&_from=R40
-
patow
senior tag
válasz
DoItYourself #96 üzenetére
Sikerült egy kéket beszerezni
-
patow
senior tag
válasz
DoItYourself #96 üzenetére
Kösz ,ma felhivom őket
-
patow
senior tag
Végül is rátettem a nexus7 fóliát ,nagyon kicsit kellet szabni és nagyon jó mert fele annyira sem gyüjti az újlenyomatokat no meg véd is. A hátuljára nem lehet fóliát rakni mert nem tapad meg rajta, marad a tok. Leendő vásarlok ,a haveromnak akarunk venni egyet de mindenhol csak elörendelés van , ami volt készleten az aladva ,a magyar nagykerben sincs pontos dátum azt mondták lehet egy két nap , vagy egy két hét is sajna. Sláger tab lett azt mondják az internettes áruházakban.
-
patow
senior tag
A nexus 7 foliája nem jó, kb 0.5 mm-rel hosszabb ,de az ebay-on van a memo-hoz Hátra meg lehet szabni az elsö ből kisebbet .
-
patow
senior tag
-
patow
senior tag
Tetszik ,föleg az ára., a gyári hasonló 12 ezer. Megtudod mondani a szállitás menyi. Az aktiv kijelzö kapcsolást a tokon keresztül egy mágnessel oldhato meg ime a bemutató link rola- http://www.youtube.com/watch?v=oRgpjUm5Rxs -------a mágnest meg innen lehet beszerezni---http://szupermagnes.hu/spd/MSZ-D10x1_N50_NDFEB/D10x1_mm_N50_NdFeB_korong_magnes---
-
patow
senior tag
A kamerát nem emlitettem ami elfogatható képeket és videót csinál ,persze megfelelő fényviszonyok mellet ..
-
patow
senior tag
Nekem is sikerült kiprobálnom valóban nem látja az otg-t., én raktam bele egy 16 gb kártyát amit könyü kivenni igy külsö ként azt használom,.egeret meg amúgy sem használok Venni szeretnék egy gyári tokot és nem tudod hogy bekapcsolja e a kijelzőt a tok fedele ha kinyitom? Amúgy nekem is az a véleményem hogy vállalható készülék 48 ezerért vettem ithon. A prestigiom sajnos nekem is csak max 3 órát birt,ezzel simán 8-9 órát bir ami szerintem nagyon jó teljesitmény.A sebesség jó bár néha kicsit be röccen de alig észrevehetöen. fura pedig 4 mag van én gondolom inkáb szoftveres probléma lehet amit majd javitanak. Nagyon jó hogy van benne egy olyan asus alkalmazás ami gyári visszaálitás után mindent vissza tud rakni ,beállitásokat-és alkalmazásokat igy azzal órákat nem kel bibelődni. Egy foliát majd rakok rá mert az újlenyomatokat szereti.A kijelző egyéni testre szabási lehetősége is pozitivum,valamint sok jó gyárilag telepitett alkalmazás van rajta. Jelenleg kapós tab mert csak mindenhol rendelést vesznek fel rá készleten nincs a nagykerben sem.
-
patow
senior tag
Kár hogy befagyott a fórum, vagy mindenki elégedett
-
patow
senior tag
Két napja vettem ,azóta nyúzom és elég jól müködik.Tegnap úgy 7 órán át ment állandó wifivel vegyes használatban 25%-nál tettem töltöre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest